Nieuwe lichting Certified Data Professional Traineeship 2024

Na het succes van het Certified Data Professional Traineeship in 2023, is Samenwerking Noord verheugd de herlancering van dit innovatieve traineeship aan te kondigen. In april 2024 krijgen opnieuw getalenteerde trainees de kans om zich te ontwikkelen tot hoogwaardige Data Professionals en een bijdrage te leveren aan de bloeiende IT-werkgelegenheid in Noord-Nederland.

Over het Certified Data Professional Traineeship

Het Certified Data Professional Traineeship, dat 24 maanden duurt, biedt geselecteerde trainees de mogelijkheid om gedurende drie opeenvolgende periodes van 8 maanden ervaring op te doen bij drie vooraanstaande ledenorganisaties van Samenwerking Noord. Datagedreven werken staat centraal in dit programma, waarbij de trainees diepgaande kennis en ervaring opdoen in deze cruciale en snelgroeiende sector.

In samenwerking met onze opleidingspartner IT Academy Noord-Nederland en YER, onze ledenorganisatie, zorgen we voor de hoogste kwaliteit van het traineeship. Het programma omvat ingebouwde certificeringen die de waarde ervan versterken, zowel voor de kandidaten als voor toekomstige werkgevers.

Partnersamenwerking

Het Certified Data Professional Traineeship is opgezet door:

• Samenwerking Noord
Samenwerking Noord brengt als initiatiefnemer de verschillende partijen bij elkaar, en organiseert in het kader van dit programma bijeenkomsten waarop de trainees ook talenten uit de trainee-programma’s van andere ledenorganisaties kunnen ontmoeten. Ook is er de mogelijkheid om trainees gezamenlijk aan data-projecten te laten werken

• IT Academy Noord Nederland
IT Academy Noord Nederland (een van de vaste partners van Samenwerking Noord) ontwikkelt onderwijs dat mede door de open samenwerking tussen bedrijfsleven, organisaties en kennisinstellingen innovatief, toekomstgericht en vraaggestuurd is. Door haar sterke verbinding met het bedrijfsleven en overheden weet de IT Academy als geen ander wat organisaties nodig hebben. Deze marktkennis matchen de IT Academy met de curricula van de verschillende kennisinstellingen (zowel mbo, hbo als wo) en ervaringsdeskundigen in het netwerk.

• YER Nederland;
YER (een van de ruim 90 ledenorganisaties van Samenwerking Noord) geeft trainees een kickstart binnen hun IT-carrière. Werken en leren in de juiste balans, zodat de trainee binnen no-time een zelfverzekerde expert in het IT-vakgebied is. YER is eindverantwoordelijk voor de werving van deelnemende organisaties en talenten voor het programma. YER is gedurende de eerste 24 maanden formeel werkgever en realiseert alles omtrent de individuele contractering van de trainees met de afzonderlijke SN ledenorganisaties die deelnemen

 
Brochure

Vraag onze uitgebreide brochure aan over het Certified Data Professional Traineeship 2024. Je ontvangt de brochure direct per mail.

  Aanmeldingen geopend

  Samenwerking Noord nodigt getalenteerde en ambitieuze individuen uit om zich aan te melden voor het Certified Data Professional Traineeship van april 2024. Met beperkte plaatsen beschikbaar, biedt dit programma een unieke kans voor diegenen die streven naar een succesvolle carrière in de datagedreven IT-sector.

  Aanmelden

  Onze trainees stellen zich voor!

  Laden kan even duren…

  Sanne Westerveld

  Twan Holtrop

  Koen Lambrechts

  Rients Dalstra

  Daniël Vos

  Anouk Kauffeld

  Bas Ester

  Joëlle Bosman

  Britt Koot

  Darius Dubber

  Leerlijnen en fasering

  Het Certified Data Professional Traineeship (CDPT) is opgebouwd uit bouwstenen die bijdragen aan de ontwikkeling van de trainees.  

  • Technische skills 
  • Soft- & Business skills 
  • Intervisie & Coaching 
  • Projecten 

  Het traineeship Data Professional kent twee verschillende varianten:

  • Microsoft (specifiek)
  • Open Source (algemeen)

  Meedoen of meer weten?

  Alle informatie over het Certified Data Professional Traineeship 2024 is te verkrijgen bij de Mart en Jesse. Zij zijn namens Samenwerking Noord de projectleiders voor dit initatief 

  Mart Damhuis
  Projectleider

  06 57361478

  Mail

  Jesse Zwager
  Projectleider

  06 51635987

  Mail