Welkom bij hét netwerk van Noord Nederland voor jonge professionals in de IT! Ben jij tussen de 18 en 35 jaar en werkzaam in de IT in de breedste zin van het woord? Bijvoorbeeld als functioneel beheerder, (beleids)adviseur, techneut of consultant? Dan ben je van harte welkom om aan te sluiten bij activiteiten van Jong Samenwerking Noord.

Jong Samenwerking Noord is een plek waar jonge professionals in de IT uit de verschillende ledenorganisaties elkaar weten te vinden, over inhoudelijk relevante thema’s kennis kunnen uitwisselen én samen kunnen optrekken in vraagstukken. Het kennisnetwerk biedt daarnaast een podium aan jonge IT-professionals om hun eigen ervaringen, perspectieven en expertise te delen met anderen. Daarnaast heeft Jong Samenwerking Noord als doel om jonge collega’s te helpen bij het integreren in het uitgebreide netwerk van Samenwerking Noord, zodat er mogelijkheden zijn voor uitwisseling en interactie met senior professionals binnen het netwerk.

Jong Samenwerking Noord is in 2023 van start gegaan met tien enthousiaste jonge IT-professionals uit verschillende sectoren van Samenwerking Noord. Ieder kwartaal organiseert Jong Samenwerking Noord een toffe activiteit, met inhoudelijk interessante thema’s en genoeg ruimte voor gezelligheid! 

Organisatie

Activiteiten van Jong Samenwerking Noord worden georganiseerd door een kerngroep van tien enthousiaste jonge IT-professionals die periodiek samenkomen om te brainstormen over events en om mee te denken over de overige activiteiten van Samenwerking Noord. De kerngroep bestaat uit:  

Anne-Marie van Boeckel (Hanzehogeschool Groningen), Jorn Vliek (Ordina), Lennart Burgmeijer (Provincie Groningen), Manon van Egmond (Gemeente Groningen), Niels Alberts (Rijksuniversiteit Groningen), Peter-Alix Rubingh (Justitiële ICT Organisatie), Stijn Visscher (Cegeka) en Ties de Boer (IT-Academy Noord Nederland). De kerngroep wordt ondersteund door Linn Zuidema, programmamanager bij Samenwerking Noord.  

Contact Jong SN

Wil je meer informatie, heb je een interessant thema voor Jong Samenwerking Noord, wil je een vraag delen met andere jonge IT-professionals of ben je benieuwd naar komende activiteiten van Jong Samenwerking Noord? Neem gerust contact op met Linn Zuidema.

Laatste nieuws Jong SN

Jong Samenwerking Noord zoekt hulp bij communicatie 

Sinds vorig jaar is een groep enthousiaste jonge IT-professionals gestart met Jong Samenwerking Noord. Om nog meer mensen binnen het [...]

Lees meer
Jong Samenwerking Noord maakt frisse start

Vlak voor de vakantie kwam een groep enthousiaste young professionals samen om mee te denken over het nieuw op te [...]

Lees meer