Agenda

Heb je vragen over je account of event, hoe je je ticket reserveert, annuleert of andere vragen? Dan kun je hier terecht.

Live Events en Online Events

Onderstaand zie je de events van Samenwerking Noord waarvoor je je op dit moment kunt inschrijven.

Ook webinars en hybride events worden in dit overzicht opgenomen.

21-22 september
Software Innovatie Event

Op dinsdag 21 september en woensdag 22 september tussen 16.00 – 19.00 uur ben jij als ICT student, ICT starter of ICT professional van harte welkom bij ons online Software Innovatie Event 2021. In samenwerking met Studio Diepzeekonijn organiseren DUO-ICT en ODC-Noord een tweedaags event, zodat jij van alles te weten komt over technologische vernieuwingen op het gebied van cloud, programming (frontend en backend), security, ops engineering en geautomatiseerd testen.

Meer info en aanmelden

24 september
Digitaal samenwerken: PowerApps & Power Automate

Digitaal samenwerken is het uitgangspunt binnen onze kennisgroep. Daarbij is het gebruik van de juiste middelen van essentieel belang. Een van de meest gebruikte middelen is het Office pakket of zoals het tegenwoordig heet M365. Hierin worden diverse apps geleverd die helpen bij een goede samenwerking. Ook zien we steeds meer mogelijkheden om handelingen te automatiseren. Dat geeft ruimte om andere dingen te doen en het helpt bij het verhogen van de kwaliteit van het werk. In de bijeenkomst van 24 september willen we aandacht besteden aan die mogelijkheden.

Meer info Aanmelden

27 september – 25 oktober
Vooruit Digitaal (reeks lunchsessies)

Elke maandag tot en met woensdag van 11.30 tot 12.30 uur. Ter gelegenheid van het tienjarig jubileum van Samenwerking Noord bieden we het Noorden een digitale estafette aan. Meer informatie volgt op vooruitdigitaal.nl

Meer info en deelnemen

28 oktober
Jubileum bijeenkomst Samenwerking Noord (voor genodigden)

In het Provinciehuis markeren we alweer het tweede lustrum van onze vereniging. Alle primaire contactpersonen bij onze ledenorganisaties en een reeks van SN veteranen zullen elkaar ontmoeten in het provinciehuis in Groningen.

Meer info en aanmelden binnenkort beschikbaar

17 november
Digitaal Samenwerken: vervolg Hybride werken

In juli 2021 organiseerde het kennisnetwerk Digitaal Samenwerken een interactieve sessie over hybride werken. Een praktijkcasus, diverse onderwerpen, vele vragen: iedereen is er volop mee bezig en zal straks moeten gaan ‘experimenteren’ wat wel en niet werkt. Uit de brainstormsessies is gebleken dat er behoefte is aan een vervolg, met meer praktijkvoorbeelden en interactie. In oktober komen wij met het programma en is het mogelijk om je hiervoor aan te melden.

Meer info en aanmelden binnenkort beschikbaar

18 november
Future Festival

Met de toekomst kunnen we nog vele kanten uit. Digitaal zal ie zeker worden, dus stap in en geef mede vorm aan de nieuwe mogelijkheden. Onder andere de innovatieprojecten van Samenwerking Noord presenteren zich tijdens dit event.

Meer info en aanmelden binnenkort beschikbaar

16 december
Digitale geletterdheid, vaardigheden en training

Werken mét IT vraagt veel van de mensen in onze organisaties en ook van onze klanten. Ze zijn daar niet altijd tegen opgewassen of hebben er niet zo veel trek in. Hoe krijgen we de mensen mee en over welke digitale skills zouden ze moeten beschikken. Genoeg projecten en initiatieven op dit mooie thema.

Meer info en aanmelden binnenkort beschikbaar

Events terugkijken

Event gemist? Dan kun je die hier terugkijken.

Terugkijken