Agenda

Heb je vragen over je account of event, hoe je je ticket reserveert, annuleert of andere vragen? Dan kun je hier terecht.

Live Events en Online Events

Onderstaand zie je de events van Samenwerking Noord waarvoor je je op dit moment kunt inschrijven.

Ook webinars en hybride events worden in dit overzicht opgenomen.

16 september
Data Event

Data Driven, Big Data, Data Security, Data Lakes… data, data, data: we zwemmen erin, maar hoe gaan we er slim mee om. Zoals altijd, bieden we een aantrekkelijk programma met key notes en break out sessies. Digitaal te volgen, en geproduceerd vanuit de studio in Leeuwarden

Meer info en aanmelden binnenkort beschikbaar

27 september – 25 oktober
Vooruit Digitaal (reeks lunchsessies)

Elke maandag tot en met woensdag van 11.30 tot 12.30 uur. Ter gelegenheid van het tienjarig jubileum van Samenwerking Noord bieden we het Noorden een digitale estafette aan. Meer informatie volgt op vooruitdigitaal.nl

Meer info en aanmelden binnenkort beschikbaar

14 oktober
Agile Event

Agile is al jaren een hit en nog zijn we er niet over uitgepraat. Voor sommigen is het een manier van leven geworden, anderen passen het wat pragmatischer toe. Tijdens deze bijeenkomst zullen diverse ledenorganisaties hun praktijk presenteren.

Meer info en aanmelden binnenkort beschikbaar

28 oktober
Jubileum bijeenkomst Samenwerking Noord (voor genodigden)

In het Provinciehuis markeren we alweer het tweede lustrum van onze vereniging. Alle primaire contactpersonen bij onze ledenorganisaties en een reeks van SN veteranen zullen elkaar ontmoeten in het provinciehuis in Groningen.

Meer info en aanmelden binnenkort beschikbaar

18 november
Future Festival

Met de toekomst kunnen we nog vele kanten uit. Digitaal zal ie zeker worden, dus stap in en geef mede vorm aan de nieuwe mogelijkheden. Onder andere de innovatieprojecten van Samenwerking Noord presenteren zich tijdens dit event.

Meer info en aanmelden binnenkort beschikbaar

16 december
Digitale geletterdheid, vaardigheden en training

Werken mét IT vraagt veel van de mensen in onze organisaties en ook van onze klanten. Ze zijn daar niet altijd tegen opgewassen of hebben er niet zo veel trek in. Hoe krijgen we de mensen mee en over welke digitale skills zouden ze moeten beschikken. Genoeg projecten en initiatieven op dit mooie thema.

Meer info en aanmelden binnenkort beschikbaar

Events terugkijken

Event gemist? Dan kun je die hier terugkijken.

Terugkijken