Agenda

Heb je vragen over je account of event, hoe je je ticket reserveert, annuleert of andere vragen? Dan kun je hier terecht.

Events en Webinars

Onderstaand zie je de events van Samenwerking Noord waarvoor je je op dit moment kunt inschrijven.

Voor leden organiseren wij ook webinars. Deze kun je vinden door in te loggen in de ledenomgeving.

Naar webinar's

Coronavirus

Vanwege het coronavirus worden er events afgelast. We houden de richtlijnen van het RIVM nauwlettend in de gaten. In onderstaand overzicht zie je of een event wel of niet is geannuleerd met behulp van de ‘Huidige status’. Ondertussen zijn we events aan het verplaatsen en wordt het geleidelijk aan weer mogelijk om aan te melden.

Meer info

28 augustus
Van Lockdown naar Nieuw Normaal: Vieren van de Vrijheid

De Koninklijke Vereeniging voor Volksvermaken organiseert jaarlijks het Groningens Ontzet op 28 augustus. In de opmaat naar 2022, 350 jaar Groningens Ontzet, organiseert de KVvV de komende jaren een toekomstgericht programma en wil daarbij aandacht geven aan de economische ontwikkeling en vooruitzichten van de Stad. Economische initiatieven worden uitgenodigd zich te presenteren met de ambities van de komende jaren. In 2020 is ICT & Digitalisering uitgenodigd.

Meer info Aanmelden

1 oktober
Rondetafelsessie ‘Cloud Gebruik’

Op 1 oktober organiseert de sector Veiligheid van Samenwerking Noord een ronde tafel discussie over ‘Cloud Gebruik’. Deze sessie wordt georganiseerd in Hotel Van der Valk in Hoogkerk.

Meer info Aanmelden

20 oktober
No-Code/Low-Code

De belofte van No-Code/Low-Code omgevingen is groot! Snelle ontwikkeltijden, er is geen (of weinig) kennis van programmeren nodig, het is makkelijk te onderhouden. No-Code/Low-Code kan een antwoord bieden op de toenemende druk op IT-afdelingen. Gebruikers meer zelf in staat stellen applicaties te ontwikkelen.

Meer info Aanmelden
Agile Congres

20 november
Agile Congres

Hét agile congres van het Noorden, dit jaar over next level agile, sociocratie, agile leiderschap maar ook heel veel hands-on werkvormen en tools, automation en continuous delivery.

Meer info

Save the date

In dit overzicht vind je events of activiteiten die binnenkort plaatsvinden. Binnenkort maken we hier meer over bekend.

24 september
Datafestival
Oude Sluisfabriek, Drachten
Meer informatie en aanmelden beschikbaar in april