Agenda

Heb je vragen over je account of event, hoe je je ticket reserveert, annuleert of andere vragen? Dan kun je hier terecht.

Live Events en Online Events

Onderstaand zie je de events van Samenwerking Noord waarvoor je je op dit moment kunt inschrijven.

Ook webinars en hybride events worden in dit overzicht opgenomen.

28 juni
Business Value of AI

Artificial intelligence is een belangrijk innovatiethema van vandaag en morgen. Samenwerking Noord heeft het laten verkennen door studenten van de universiteit.

Meer info en aanmelden

26 augustus
Ahoy! Met Samenwerking Noord aan hogerwal

Tijdens de viering van het Groningens ontzet ligt de Ecolution – het door Wubbo Ockels gebouwde, duurzame vlaggenschip van de Provincie Groningen) aan de kade van het Hoge der Aa in de stad. We bieden alle Samenwerking Noord volgers en evt. verstekelingen op het terras bij de boot een gezellige borrel aan.

Meer info en aanmelden volgt binnenkort

8 september
Privacy en Security kennistafel

Samenwerking Noord organiseert een Privacy en Security kennistafel! De kennistafel is bedoeld voor alle privacy en security professionals van Samenwerking Noord-leden. Ben je (C)ISO, FG, Privacy officer, of ben je op een andere manier dagelijks betrokken bij security en privacy zaken in je organisatie? Sluit dan aan om kennis te delen.

Meer info en aanmelden

15 september
As a service…

SAAS, PAAS, IAAS. Alles gaat maar naar de Cloud tegenwoordig. Maar eh… hoe leiden we dat organisatorisch en technisch allemaal in goede banen? Tijdens deze fysieke bijeenkomst voeren we onder leiding van dagvoorzitter Femke Wolthuis het goede gesprek hierover. Daarnaast bieden we een tweetal break-out rondes waarin collega’s uit ons Samenwerking Noord netwerk hun ervaringen en oplossingen delen.

Meer info en aanmelden volgt binnenkort

20 september
Robotisering (Robotic Proces Automation) bij het CJIB

Welkom in de wereld van robotisering (Robotic Process Automation) bij het Centraal Justitieel Incasso Bureau. Wat is RPA?  Wat levert het voor waarde op? In deze lunchsessie gaat Jeroen Tjemmes (RPA developer en consultant) in op concrete voorbeelden van robotisering bij het CJIB. Ook demonstreert Jeroen Tjemmes een drietal processen.  

Meer info en aanmelden

4 oktober
Kennistafel voor Management

Met professionals van andere ledenorganisaties in gesprek gaan over actuele ontwikkelingen? Het is zeker interessant om lot-/soortgenoten te bevragen op hun uitdagingen van vandaag of morgen. Aan onze kennistafel ontmoet je diverse andere managers, die met hetzelfde bijltje hakken. We gebruiken deze bijeenkomsten ook om input op te halen voor het jaarplan van Samenwerking Noord voor 2023, zodat dit zo goed mogelijk aansluit bij wat er leeft in het veld.

Meer info en aanmelden

5 oktober
Kennistafel voor Adviseurs en Projectleiders

Met professionals van andere ledenorganisaties in gesprek gaan over actuele ontwikkelingen? Het is zeker interessant om lot-/soortgenoten te bevragen op hun uitdagingen van vandaag of morgen. Aan onze kennistafel ontmoet je diverse andere adviseurs/projectleiders, die met hetzelfde bijltje hakken. We gebruiken deze bijeenkomsten ook om input op te halen voor het jaarplan van Samenwerking Noord voor 2023, zodat dit zo goed mogelijk aansluit bij wat er leeft in het veld.

Meer info en aanmelden

13 oktober
Kennistafel voor IT-specialisten

Met professionals van andere ledenorganisaties in gesprek gaan over actuele ontwikkelingen? Het is zeker interessant om lot-/soortgenoten te bevragen op hun uitdagingen van vandaag of morgen. Aan onze kennistafel ontmoet je diverse andere IT-specialisten, die met hetzelfde bijltje hakken. We gebruiken deze bijeenkomsten ook om input op te halen voor het jaarplan van Samenwerking Noord voor 2023, zodat dit zo goed mogelijk aansluit bij wat er leeft in het veld.

Meer info en aanmelden

28 oktober
AI Event

Artificial Intelligence heeft de toekomst, maar er valt nog veel terrein te verkennen. Samenwerking Noord participeert in de AI HUB Noord. In samenwerking met hen bieden we een interessant programma. Wil je zelf een bijdrage leveren deze middag of meer informatie over AI binnen Samenwerking Noord. Neem contact op met Henk Veenstra (06 2257 4563).

Meer info en aanmelden volgt binnenkort

17 november
Technologie innovatie meeting

Digital Twins, Blockchain, NFT, GAIA-X, Zero Trust, Future Internet. Nieuwe technische mogelijkheden blijven over ons heen komen. Tijdens dit event worden trends op hun duurzaamheidskansen doorgelicht door diverse collega’s uit ons eigen netwerk.

Meer info en aanmelden volgt binnenkort

15 december
Digitaal ondernemerschap

Hoe ondernemend kun je zijn als gevestigde organisatie? En hoe land je succesvol als nieuwe speler in het Noordelijke ecosysteem. We maken tijdens deze bijeenkomst kennis met de digitale start up – scale up scene van Drenthe, Friesland en Groningen. Ter kennismaking en wederzijdse inspiratie, en wie weet kunnen we digitaal ondernemend het Noorden samen verder versterken.

Meer info en aanmelden volgt binnenkort

Events terugkijken

Event gemist? Dan kun je die hier terugkijken.

Terugkijken