Agenda

Heb je vragen over je account of event, hoe je je ticket reserveert, annuleert of andere vragen? Dan kun je hier terecht.

Live Events en Online Events

Onderstaand zie je de events van Samenwerking Noord waarvoor je je op dit moment kunt inschrijven.

Ook webinars en hybride events worden in dit overzicht opgenomen.

31 januari 2023
Vervolgstappen AI: Veilig data delen in Agri-Food

Samenwerking Noord is partner in de AI-hub Noord-Nederland. Het doel is gezamenlijk te werken aan (nieuwe) projectvoorstellen waarmee we de toepassing van AI in het Noorden vooruithelpen. Tijdens deze bijeenkomst worden de eerste stappen gezet om tot consortia vorming en projectvoorstellen te komen voor het thema Data delen in Agri Food. Begin volgend jaar gaan we verder met het concreet ontwikkelen van de verschillende projecten.

Meer info en aanmelden

1 tot 28 februari 2023
AI Parade in DNK Assen en Groningen Forum

Woensdag 1 februari tot en met dinsdag 28 februari 2023 in Assen en 3 tot en met 26 februari in Groningen. De gehele dag zijn de exposities vrij toegankelijk.

Op de exposities leer je meer over wat Artificiële Intelligentie (AI/kunstmatige intelligentie) is en hoe het ons dagelijkse leven beïnvloedt. Naast de expositie zijn er voor jong en oud activiteiten over bijvoorbeeld AI in de zorg en online veiligheid. Natuurlijk biedt AI ook veel plezier en zijn er volop mogelijkheden om AI uit te proberen.

Zie de websites van De Nieuwe Kolk en Groningen Forum voor tickets voor de extra activiteiten.

Meer info Assen Meer info Groningen

15 februari 2023
Marlies van Eck: De computer beslist, maar weten we hoe?

Gemeente Groningen organiseert het volgende event uit de serie Duurzaam Digitaal Groningen. Dit keer neemt Marlies van Eck ons mee in de wondere wereld van ‘geautomatiseerde ketenbesluiten’. Overheden wisselen (vaak volledig automatisch) allerlei data met elkaar uit, en nemen op basis daarvan besluiten. Besluiten die ook jou raken. Maar weten we eigenlijk hoe dit besluit tot stand is gekomen? En is dat besluit wel volgens de wet?

Meer info en aanmelden

21 februari 2023
Kennisnetwerk Digitaal Samenwerken: Microsoft 365

Vanwege het grote succes van de vorige bijeenkomst organiseert het Kennisnetwerk Digitaal Samenwerken opnieuw een bijeenkomst over Microsoft 365.

Meer info en aamelden

23 februari 2023
Voorlichting Certified Data Professional Traineeship Samenwerking Noord

Samenwerking Noord biedt vanaf april een eigen traineeshipprogramma aan alle ledenorganisaties. Tijdens deze fysieke voorlichtingsbijeenkomst bij de Hanzehogeschool hoor je er meer over.

Meer info en aanmelden

9 maart 2023
Digitale lunchsessie: ChatGPT

“ChatGPT glipt langs docenten”, “Je nieuwe collega die nooit meer weggaat”, “ChatGPT kan zelf malafide mails en code maken” – ChatGPT is volop in het nieuws. Wat is het? Hoe werkt het? Wat is de impact op de maatschappij? Bas Baalmans (RUG) en Rik Opdam (Ilionx) nemen jullie hierin mee in deze digitale lunchsessie.

Meer info en aanmelden

Events terugkijken

Event gemist? Dan kun je die hier terugkijken.

Terugkijken