Agenda

Heb je vragen over je account of event, hoe je je ticket reserveert, annuleert of andere vragen? Dan kun je hier terecht.

Live Events en Online Events

Onderstaand zie je de events van Samenwerking Noord waarvoor je je op dit moment kunt inschrijven.

Ook webinars en hybride events worden in dit overzicht opgenomen.

15 maart
Online Meetup Kennisnetwerk Data Science: Biobased Bridge

Een biobased Bridge is een brug gemaakt van biocomposiet. Dit is een duurzaam alternatief voor bestaande constructiematerialen. Vezels van hennep en vlas vormen de basis van het materiaal. de afgelopen decennia hebben we geleerd hoe we constructiematerialen van een brug het beste kunt onderhouden om de veiligheid van het gebruik te waarborgen. Van een biobased Bridge weten we dat de constructie veilig is, maar het is van belang om de veiligheid continue te blijven monitoren. Hiervoor heeft de provincie Fryslan is samenwerking met SWECO de biobased Bridge voorzien van circa 200 sensoren. Belangrijke vraag is natuurlijk, wat is de impact van het klimaat op de brug. Kunnen we op basis van de data hier patronen in herkennen, of zitten er mogelijk nog andere opvallende aspecten verborgen in de data. Kortom, een mooie case waarmee wij aan de slag kunnen.

Meer info Aanmelden

18 maart
Digitaliseringsstrategie: A continuing story

Bij digitaliseringsstrategie hebben we het over het grote verhaal en de toekomstbestendige organisatie. Het verhaal dat nooit klaar is en waarvoor geen ideaal script klaar ligt. Digitalisering is in elk proces en in elk onderdeel van de organisatie crucialer dan ooit.

Meer info Aanmelden

25 maart
Lunchsessie: ‘Agile/Scrum ontwikkelingen bij GasTerra’

In 2016 zijn we overgestapt van Waterval naar Agile/Scrum. Deze overgang is succesvol geweest. Vanaf 2016 hebben we ons Agile/Scrum werken verder ontwikkeld. Dit verhaal richt zich op de ervaringen die wij hebben opgedaan en wat het A/S werken ons heeft gebracht; zowel bij IT als voor de Business. Daarnaast een uitleg over de verdere professionalisering van onze ontwikkelstraat. Gebruik Docker, Gitlab, Tosca etc.

Meer info Aanmelden

Events terugkijken

Event gemist? Dan kun je die hier terugkijken.

Terugkijken