Agenda

Heb je vragen over je account of event, hoe je je ticket reserveert, annuleert of andere vragen? Dan kun je hier terecht.

Events

Onderstaand zie je de events van Samenwerking Noord waarvoor je je op dit moment kunt inschrijven.

19 februari
Meeting: Doe mee aan Odyssey!

Samenwerking Noord wil dit jaar met een eigen team deelnemen aan de mooiste hackathon van Nederland: Odyssey. Op het voormalige Suikerunieterrein in Groningen zullen deelnemers van over de hele wereld werken aan innovatieve toepassingen.Het is een unieke ervaring om aan deel te nemen.

Meer info Aanmelden

5 maart
Software Defined Networking (SDN)

Centraal thema: SDN wat is het (vooral niet..)? SDN of Software Defined Networking wordt door vele leveranciers als één van de belangrijkste ontwikkelingen van de afgelopen jaren gepresenteerd. Maar wat gaat er schuil achter dit concept?

Meer info Aanmelden

16 maart (extern event)
Digitaal Talent Dag (Conferentie Nederland Digitaal)

Bent u als leraar, onderwijsontwikkelaar, schoolleider of bestuurder betrokken bij de vernieuwing van het onderwijs? Wilt u voorbereid zijn op digitale innovaties die daarin een belangrijke rol spelen? Kom dan op maandag 16 maart naar de Digitaal Talent Dag in Groningen.

Meer info Aanmelden

19 maart
Innovatieplein Samenwerking Noord

Op donderdag 19 maart a.s., organiseert Samenwerking Noord met haar leden & partners een side event van de Digitale Top in de vorm van een ‘Innovatieplein after-party’. Op dit Innovatieplein laten zij met veel trots zien met welke innovatieve ontwikkelingen zij bezig zijn. Het plein bestaat dan ook uit een mooie mix van (semi) overheid, private sector en kennisinstellingen/onderwijs.

Meer info Aanmelden

26 maart
Rondetafelsessie ‘Cloud Gebruik’

Op 26 maart a.s. organiseert de sector Veiligheid van Samenwerking Noord een ronde tafel discussie over ‘Cloud Gebruik’. Deze sessie wordt georganiseerd in Hotel Van der Valk in Hoogkerk.

Meer info Aanmelden
Agile Congres

11 mei
Agile Congres

Hét agile congres van het Noorden, dit jaar over next level agile, sociocratie, agile leiderschap maar ook heel veel hands-on werkvormen en tools, automation en continuous delivery.

Meer info

Save the date

In dit overzicht vind je events of activiteiten die binnenkort plaatsvinden. Binnenkort maken we hier meer over bekend.

16 maart
HR Meets ICT
Martiniplaza
Uitnodiging op persoonlijke titel

27 maart
Whisky Festival
Der Aa-Kerk, Groningen
Uitnodiging op persoonlijke titel

2 april 
Girlsday
Meer info

16 april
No-code/Low-Code
Locatie volgt
Meer informatie en aanmelden beschikbaar in maart

4 juni
Datafestival
Oude Sluisfabriek, Drachten
Meer informatie en aanmelden beschikbaar in maart