Agenda

Heb je vragen over je account of event, hoe je je ticket reserveert, annuleert of andere vragen? Dan kun je hier terecht.

Live Events en Online Events

Onderstaand zie je de events van Samenwerking Noord waarvoor je je op dit moment kunt inschrijven.

Ook webinars en hybride events worden in dit overzicht opgenomen.

4 oktober
Kennistafel voor Management

Met professionals van andere ledenorganisaties in gesprek gaan over actuele ontwikkelingen? Het is zeker interessant om lot-/soortgenoten te bevragen op hun uitdagingen van vandaag of morgen. Aan onze kennistafel ontmoet je diverse andere managers, die met hetzelfde bijltje hakken. We gebruiken deze bijeenkomsten ook om input op te halen voor het jaarplan van Samenwerking Noord voor 2023, zodat dit zo goed mogelijk aansluit bij wat er leeft in het veld.

Meer info en aanmelden

5 oktober
Kennistafel voor Adviseurs en Projectleiders

Met professionals van andere ledenorganisaties in gesprek gaan over actuele ontwikkelingen? Het is zeker interessant om lot-/soortgenoten te bevragen op hun uitdagingen van vandaag of morgen. Aan onze kennistafel ontmoet je diverse andere adviseurs/projectleiders, die met hetzelfde bijltje hakken. We gebruiken deze bijeenkomsten ook om input op te halen voor het jaarplan van Samenwerking Noord voor 2023, zodat dit zo goed mogelijk aansluit bij wat er leeft in het veld.

Meer info en aanmelden

10 oktober
Kennistafel voor Pioniers

Aan de kennistafel voor pioniers ontmoet je collega’s die net als jij in hun organisatie een belangrijke rol spelen in het innovatieproces.

Meer info en aanmelden

13 oktober
Kennistafel voor IT-specialisten

Met professionals van andere ledenorganisaties in gesprek gaan over actuele ontwikkelingen? Het is zeker interessant om lot-/soortgenoten te bevragen op hun uitdagingen van vandaag of morgen. Aan onze kennistafel ontmoet je diverse andere IT-specialisten, die met hetzelfde bijltje hakken. We gebruiken deze bijeenkomsten ook om input op te halen voor het jaarplan van Samenwerking Noord voor 2023, zodat dit zo goed mogelijk aansluit bij wat er leeft in het veld.

Meer info en aanmelden

28 oktober
Hét AI-Congres van het Noorden

Kunstmatige intelligentie of ook wel AI raakt vrijwel iedere organisatie. Er zijn nog veel vragen over het toepassen ervan. Waar begin ik? Waar moet ik rekening mee houden? Wat zijn de voordelen en risico’s van AI? Hoe integreer ik AI in mijn strategie/visie? Hoe kan ik partneren? Wat is een goede use case? Welke supportkanalen zijn er? Wie betrek ik er vanuit mijn organisatie bij?

Meer info en aanmelden

8 november
Open Toeristische Data, een gamechanger?

Vanaf mei 2022 is alle niet-AVG gevoelige data, die geheel of gedeeltelijk met overheidsgeld is verzameld en verrijkt, gekenmerkt als open data die gratis door commerciële en niet-commerciële organisaties kan worden afgenomen om in hun toepassing te gebruiken. 

Meer info en aanmelden

10 november
Duurzaam data delen in de energietransitie

Tijdens dit netwerkevenement bij de Gasunie staat het actief gebruiken en delen van data in de energietransitie centraal.

Meer info en aanmelden volgt binnenkort

15 november
HR-technologie zit in ons bloed

Op bezoek bij Certe Medische Diagnostiek en Advies.

Meer info en aanmelden

17 november
Technologie innovatie meeting

Digital Twins, Blockchain, NFT, GAIA-X, Zero Trust, Future Internet. Nieuwe technische mogelijkheden blijven over ons heen komen. Tijdens dit event worden trends op hun duurzaamheidskansen doorgelicht door diverse collega’s uit ons eigen netwerk.

Meer info en aanmelden volgt binnenkort

15 december
Digitaal ondernemerschap

Hoe ondernemend kun je zijn als gevestigde organisatie? En hoe land je succesvol als nieuwe speler in het Noordelijke ecosysteem. We maken tijdens deze bijeenkomst kennis met de digitale start up – scale up scene van Drenthe, Friesland en Groningen. Ter kennismaking en wederzijdse inspiratie, en wie weet kunnen we digitaal ondernemend het Noorden samen verder versterken.

Meer info en aanmelden volgt binnenkort

Events terugkijken

Event gemist? Dan kun je die hier terugkijken.

Terugkijken