we unite

CISO Netwerk

Chief Information Security Officers vervullen een belangrijke en unieke rol ten aanzien van informatiebeveiliging binnen hun organisaties. Het CISO Netwerk van Samenwerking Noord is een plek waarin vakgenoten onderling kennis en ervaringen kunnen uitwisselen in een vertrouwde setting.

Het CISO Netwerk (voorheen: kennisnetwerk Informatieveiligheid) is een van de langst bestaande kennisnetwerken van Samenwerking Noord. Een groep Chief Information Security Officers (en vergelijkbare functionarissen) van organisaties komt elk kwartaal bijeen om te praten over diverse thema’s, ingebracht door de deelnemers. Doel van deze groep is om kennis beschikbaar te stellen voor elkaar, om zo de (IT) security in de Noordelijke regio’s te versterken. Dit is een besloten groep. Wil je meer informatie hierover of aansluiten? Neem dan contact op met Bert Moorlag.

Organisatie

De bijeenkomsten van dit kennisnetwerk worden voorbereid door Lars de Haan (Gasunie), Esther de Jong (Cosis) en Bert Moorlag (UMCG) en worden ondersteund door programmamanager Linn Zuidema.  

Kartrekker CISO Netwerk

Bert Moorlag

Mail

Laatste nieuws CISO Netwerk

Onze programmamanagers hebben de kennisnetwerken verdeeld. Zij sluiten aan bij het overleg en zijn het eerste aanspreekpunt voor het kennisnetwerken. Hier vind je de programmamanager die is gekoppeld aan deze kennisnetwerken.

Linn Zuidema

Mail Bel