Onze missie

Samenwerking Noord verbindt medewerkers die in Noord Nederland professioneel werken met IT.

Onze visie

Samenwerking Noord verbindt medewerkers die in Noord-Nederland professioneel werken met IT. Wij doen dit door deze professionals met elkaar en met andere werkgevers in contact te brengen en netwerk- en kennisbijeenkomsten te organiseren.

Hierdoor kun je…

…je netwerk vergroten, vakkennis opdoen en kennis en ervaringen delen,  kennis opdoen over ‘aanpalende vakgebieden’, kennismaken met andere aangesloten organisaties en hulp inschakelen bij inhoudelijke vragen.

User story

Als lid van Samenwerking Noord voel ik mij verbonden met andere medewerkers die in Noord Nederland professioneel werken met IT, omdat wij van elkaar kunnen leren en onszelf verder kunnen ontwikkelen.

we unite

‘Verbinden’ is dé kern van de activiteiten van Samenwerking Noord. ‘we unite ’vat dit samen en bevat door de woordkeuze een opdracht en is actief. Door de ondertitel in het Engels te formuleren, blijft deze kort en kernachtig en doet recht aan het internationale karakter van de IT wereld

In aansluiting op de strategie staat het nieuwe logo (symbolisch) in het teken van verbondenheid. Een gestileerd infinity-icoon symboliseert deze verbondenheid en staat voor een ‘oneindigheid’ van samenwerking.