we unite

Digitale Transformatie

Machtig mooi, die digitale transformatie, maar is jouw organisatie er eigenlijk wel klaar voor? En de mensen in jouw organisatie, weten die wat eraan komt? En weet jij wat zij nodig hebben om succesvol mee te gaan in de digitale transformatie? Kortom, hoe zit het met de digital transformatie van jouw organisatie en de digitale vaardigheden van jouw collega’s?

 

De digitale transformatie is overal om ons heen, maar hoe klaar zijn we er eigenlijk voor? De impact van digitalisering is niet alleen een onderwerp voor bestuurskamers en beleidsmakers, het is vooral ook mensenwerk. Iedere medewerker heeft ondertussen meer rekenkracht tot zijn of haar beschikking in de smartphone dan de Apollo-missie naar de maan destijds had. En zelfs nog wat meer… Wat doen we daarmee?

Hoe gaan bedrijven en organisaties daarmee om? Welke ervaringen hebben professionals al opgedaan (ook in hun privéleven) met digitalisering? Wat zou er moeten veranderen in bedrijfsvoering, processen en gedrag om optimaal gebruik te maken van de mogelijkheden die digitalisering biedt? Of willen we niet persé alles wat mogelijk is ook daadwerkelijk realiseren? Heb je daar eigenlijk wel eens een gesprek over?

In dit kennisnetwerk voeren we die gesprekken, delen we kennis, werken we samen aan projecten en presenteren we aan elkaar. Ter inspiratie, om de beste (en soms snelste) weg te vinden, maar vooral om elkaar en het Noorden te helpen de beste werkomstandigheden te bieden voor de professionals die graag in het Noorden wonen en werken.

Organisatie

In maart 2022 is dit kennisnetwerk gelanceerd, en zal zich nog ontwikkelen. Kwartiermaker is Lykle de Vries, die zijn passie en interesse voor de democratiserende effecten van technologie gebruikt om het goede gesprek over digitalisering te voeren. Gaandeweg zal het kennisnetwerk haar vorm en dynamiek vinden, bijvoorbeeld door de vorming van een (wisselende) kerngroep van betrokken personen die gedurende een of meerdere bijeenkomsten een onderwerp binnen Digitale Transformatie de aandacht willen geven.

Meedoen?

Heb je interesse in Digitale Transformatie? Neem dan deel in dit kennisnetwerk! Stuur een bericht naar Lykle de Vries of Albina Vitochina om uitgenodigd te worden voor de bijeenkomsten en de online community.

Leden Kennisnetwerk Digitale Transformatie

Lykle de Vries

Mail Bel

Albina Vitochina

Mail Bel

Onze programmamanagers hebben de kennisnetwerken verdeeld. Zij sluiten aan bij het overleg en zijn het eerste aanspreekpunt voor het kennisnetwerken. Hier vind je de programmamanager die is gekoppeld aan deze kennisnetwerken.

Albina Vitochina

Mail Bel