Jong Samenwerking Noord zoekt hulp bij communicatie 

Sinds vorig jaar is een groep enthousiaste jonge IT-professionals gestart met Jong Samenwerking Noord. Om nog meer mensen binnen het netwerk van Samenwerking Noord te kunnen bereiken met haar activiteiten, is Jong SN op zoek naar een jonge IT-professional die affiniteit heeft met communicatie. 

Momenteel bestaat de organisatie van Jong Samenwerking Noord uit acht jonge IT-professionals uit diverse sectoren: van onderwijs tot ICT-dienstverleners en de overheid. Na twee succesvolle evenementen en een derde al in de pijplijn, kan Jong Samenwerking Noord wel wat nieuwe hulp gebruiken. Het gaat dan bijvoorbeeld om het schrijven van teksten over evenementen voor onze communicatiekanalen (website, Linkedin) en het schrijven van nieuwsberichten over Jong Samenwerking Noord. Maar uiteraard is er ook ruimte voor eigen inbreng en kun je naar wens meehelpen met andere organisatietaken voor onze evenementen! Dus ben of ken jij een jonge professional die: 

  • werkzaam is in de IT in de breedste zin van het woord (dus ook: adviseurs, beleidsmakers, projectleiders, etc.) bij een organisatie die aangesloten is bij Samenwerking Noord en 
  • affiniteit heeft met communicatie en  
  • het leuk vindt om samen met acht enthousiaste vakgenoten interessante, leuke en laagdrempelige activiteiten over IT-thema’s te organiseren? 

Neem dan contact op met programmamanager Linn Zuidema of Jong SN-er Jorn Vliek. Dat mag natuurlijk ook als je liever eerst nog wat meer informatie wil.