Traineeship Samenwerking Noord, meedoen in de volgende ronde?

In april zijn de eerste 12 trainees gestart met de eerste ronde van ons eigen Certified Data Professional Traineeship bij verschillende van onze ledenorganisaties. De trainees zijn blij met het diverse aanbod aan deelnemende organisaties en ze zijn tevreden over de diverse scholingen die verzorgd worden door de IT Academy, hoewel ze soms nog wat meer maatwerk zouden wensen.  

Ook de opdrachtgevers zijn positief met de gemotiveerde trainees en hun relevante en diverse opleidingsachtergronden. Datagedreven werken is heel actueel bij elk van de deelnemende organisaties, dus daar zijn de talenten druk mee aan de slag gegaan.  

We overwegen voor het Certified Data Traineeship begin 2024 met een nieuwe groep te starten. Vandaar dat we op zoek zijn naar ledenorganisaties die willen deelnemen. Ook willen we graag de interesse peilen voor eventuele nieuwe onderwerpen zoals security en functioneel beheer. Als je de vragenlijst invult, kun je je de interesse van je organisatie kenbaar maken. Desgewenst gaan we graag nader in gesprek.   

Meer informatie over ons traineeship vind je op de website of neem dan gerust contact op met onze projectleider Ayoub Azzahimi (06-51309312) of SN-bestuurslid Wijnand Aalderink (06-53704821).

Foto: Trainees en opdrachtgevers ontmoeten elkaar bij Samenwerking Noord