Nieuwe datatrainees staan te popelen om te beginnen

Later dit voorjaar start de tweede editie van ons succesvolle Certified Data traineeprogramma. Onze projectleiders Mart Damhuis en Jesse Zwager hebben inmiddels de eerste datatrainees alweer geworven. Opnieuw zijn het kandidaten met een sterke data-achtergrond die door het uitgebreide selectieproces zijn gekomen. Meer zullen er nog volgen, maar het eerste viertal van hen stelt zich alvast voor.  

Hielke Hoekstra is afgestudeerd in Theoretische Natuurkunde en Biomedische technologie. “Ik ben erg blij dat ik me met dit traineeship kan ontwikkelen tot professional in een buitengewoon interessant en relevant vakgebied”. Datzelfde geldt ook voor Kenneth Muller die zijn carrière graag in het Noorden wil voorzetten. Niet alleen heeft hij AI gestudeerd, hij heeft ook al relevante werkervaring als front-end developer opgedaan.  

Voor Andre Wolters:“is het Certified Data Professional Traineeship interessant omdat het hem de kans biedt om verschillende organisaties in het Noorden van Nederland te leren kennen en ervaring op te doen in verschillende functies op het gebied van data. “Vol vertrouwen ga ik dit nieuwe avontuur tegemoet!”, aldus Andre, die een achtergrond in Information Science heeft. Bram Polman: tenslotte heeft eveneens een studieachtergrond in AI. ”Bij het Certified Data Professional Traineeship begint voor mij een nieuw hoofdstuk, ik ben geboren en getogen in het Noorden en wil hier graag voor altijd blijven!” 

Ben je als organisatie geïnteresseerd in het Certified Data Programma. Meer informatie vind je op onze website of mail ons

Of neem gerust direct contact op met onze projectleiders: 

Zij komen graag langs om de mogelijkheden te bespreken 

Foto: Vier nieuwe datatrainees in beeld, Andre Wolters (linksboven), Kenneth Muller (rechtsboven), Hielke Hoekstra (linksonder) en Bram Polman (rechtsonder)