Nieuwe ronde Certified Data Traineeship start in april

Na het succes van het Certified Data Professional Traineeship in 2023, waarin onze eerste lichting trainees van start ging, bieden we onze ledenorganisaties vanaf april opnieuw de kans om met geselecteerde talenten aan de slag te gaan. De ervaringen van zowel de trainees als de deelnemende organisaties zijn positief. In 3 x 8 maanden ontvang je een drietal trainees die tevens bij twee andere ledenorganisaties een periode zullen doorbrengen. Zo werken we samen aan IT-talentontwikkeling in Noord-Nederland. 

Over het Certified Data Professional Traineeship 

Het Certified Data Professional Traineeship programma biedt een unieke kans om met je organisatie meer in te zetten op datagedreven werken. Het programma dat 24 maanden duurt, biedt de geselecteerde trainees de mogelijkheid om ervaring op te doen bij drie vooraanstaande ledenorganisaties van Samenwerking Noord. 

 In samenwerking met onze opleidingspartner IT Academy Noord-Nederland en onze ledenorganisatie, YER, borgen we de diepgang en de hoge kwaliteit van het traineeship. Het programma omvat ingebouwde certificeringen die de waarde ervan versterken, zowel voor de kandidaten als voor toekomstige werkgevers.  

Voor onze ledenorganisaties in onze cruciale en snelgroeiende sector vergemakkelijken het traineeship de zoektocht naar goedopgeleide, nieuwe collega’s. Door deelname aan gezamenlijke onderdelen vanuit Samenwerking Noord, versterken we de opleiding en vergroten we de aantrekkingskracht van het programma. 

Aanmelding staat open 

Samenwerking Noord nodigt al haar ledenorganisaties vanaf nu uit om zich aan te melden voor de nieuwe ronde van het Certified Data Professional Traineeship van april 2024. Het aantal beschikbare plaatsen is beperkt.  

Onze projectleiders Mart Damhuis (06-57361478) en Jesse Zwager (06-51635987) gaan graag in gesprek 

Meer informatie en aanmelden