Ons nieuwe interactieplatform Mijn SN is gelanceerd! Log in als lid en ontdek het nu!

Talenten van vandaag of morgen (1): Digital Society HUB Hanzehogeschool

De Digital Society Hub (DSH) is een innovatiewerkplaats van de Hanzehogeschool waar studenten, docenten, onderzoekers, bedrijven & overheid werken aan digitale transformatie.

Jaarlijks werken er meer dan 800 studenten van 18 verschillende opleidingen en 6 lectoraten gezamenlijk aan grote meerjarige projecten zoals bijvoorbeeld 5G, cybersecurity, autonoom vervoer, smart buildings en online ondernemen. De DSH is een belangrijke verbinder en facilitator in het ecosysteem van Noord-Nederland en werkt samen met verschillende innovatiewerkplaatsen en regionale hubs. Voor een impressie van DSH zie deze video:

Wat is een innovatiewerkplaats?
Een innovatiewerkplaats is een fysieke en virtuele plek waar onderzoek, onderwijs en bedrijfsleven samenwerken aan complexe vraagstukken afkomstig uit de beroepspraktijk of de maatschappij. Innovatiewerkplaatsen zijn multidisciplinair. In de samenwerking met andere disciplines leren deelnemers over de grenzen van hun eigen vakgebied en omgeving te kijken. Innovatiewerkplaatsen zijn een voedingsbodem voor nieuwe producten, diensten en startups.

Algemene contactinformatie
Digital Society Hub
Zernikepark 10
9747 AN Groningen
Telefoon:  050-595 2879
E-mailadres: dsh@org.hanze.nl
Website: https://www.digitalsocietyhub.nl