Gemeente Meppel nieuwste lid van sector Overheden

De Gemeente Meppel is het jongste lid van de sector Overheden. Teammanager / CIO Michiel Klok en collega’s Henk Kraaijeveld (Servicemanager ICT), Anton Uiterwijk (Informatiemanager), ontvingen Wijnand Aalderink en Fred Hassert in het stadhuis van Meppel voor een kennismaking. Zij zijn gepositioneerd in het team Informatie en Interne Dienstverlening, waar de range van diensten gevarieerd is : ‘van post-its, tot IT-beleidsplannen, en alles wat ertussen zit. De collega’s in Meppel zien de meerwaarde van het delen van kennis binnen de sector en de vereniging en kijken uit naar de samenwerking. Een van hun speerpunten is het verder professionaliseren van het informatiemanagement en de automatisering van de Gemeente. Ze zijn momenteel druk met het doorlichten, en prioriteren van het bestaande grote aantal van IT-projecten.

Samenwerking Noord voorzitter Fred Hassert is erg blij met het groeiende aantal kleinere gemeentes dat zich bij ons aansluit, zowel in Drenthe, Friesland en Groningen. Samen staan we als overheden een stuk sterker bij alle IT-uitdagingen die op ons afkomen.

Foto: Henk Kraaijeveld, Anton Uiterwijk (links op de foto) en Michiel Klok (geheel rechts) ontvingen de Samenwerking Noord bestuursleden Wijnand Aalderink en Fred Hassert in het stadhuis van Meppel