Arie Buur nieuwe sectorvoorzitter Woningcorporaties

Vorige maand konden we Arie Buur verwelkomen als nieuwe voorzitter van onze sector Woningcorporaties. Na het vertrek van Arjen de Vries eind vorig jaar, vertegenwoordigt hij nu met Jeroen van Rij de sector in de ledenraad van Samenwerking Noord.   

Arie is sinds 2002 woonachtig in het Noorden en is, naast een intermezzo in de horeca, in diverse rollen al lange tijd werkzaam in de wereld van de woningcorporaties, onder andere op financieel gebied en in de verhuur. Sinds juli 2023 is Arie teammanager Informatiemanagement & ICT bij de Actium  en ook actief als opdrachtgever van de twee data trainees die vanuit Samenwerking Noord bij de Asser woningcorporatie aan de slag zijn.  

Alhoewel Arie Samenwerking Noord pas redelijk recent leerde kennen, is hij sindsdien steeds actiever betrokken bij de vereniging. Het sectorvoorzitterschap vindt hij dan ook een mooie volgende stap: “Ik vind dat je meer moet doen voor het gezamenlijk doel, daarmee wordt de opbrengst hoger, voor iedereen. Als medevoorzitter wil ik ervoor helpen zorgen om met elkaar in contact te blijven om vanuit daar samen kennis op te doen en het samenwerken verder vorm te geven”.  

Foto: Arie Buur (tweede van links), samen met collega Katharina van NoppenKleist en de beide data trainees Rik van de Pol en Rients Dalstra.