Ons nieuwe interactieplatform Mijn SN is gelanceerd! Log in als lid en ontdek het nu!

AI en menselijk ongemak: Kennis- en netwerkevent over artificial intelligence

Artificial Intelligence (AI) speelt een steeds grotere rol in ons leven. Het is echter de vraag of de voordelen van de ontwikkelingen opwegen tegen de duistere kanten van AI. Veel mensen denken dat machines straks de boel overnemen. Herken jij dat onder klanten, collega’s of werknemers? Kom dan naar het kennis- en netwerkevent ‘AI en menselijk ongemak’ van het Groningen Digital Business Centre (GDBC) op dinsdag 29 oktober in Groningen.

Hoofdspreker is trendwatcher Jarno Duursma, en bij de interactieve paneldiscussie zijn wetenschappers en bedrijven vertegenwoordigd. Tijdens de netwerkborrel achteraf is er gelegenheid tot napraten en zijn er AI-demonstraties. Naast Jarno Duursma, zijn er ook bijdrages van Jenny van Doorn en Frido van Driem.

Over Jarno Duursma
Jarno Duursma is trendwatcher en TEDx spreker. Ook schreef hij boeken over digitale technologie, kunstmatige intelligentie en blockchain. Jarno verschijnt regelmatig in de landelijke media en schrijft opinieartikelen voor onder andere FD, NRC en Volkskrant. Hij was jarenlang organisator van TechEvent SMC050, wat hij destijds zelf heeft opgericht. Tijdens het GDBC-event op dinsdag 29 oktober gaat Jarno in op het menselijk ongemak dat AI met zich meebrengt. Ook bespreekt hij hoe wij daar als mens mee om kunnen gaan en hoe we moeten kijken naar de ‘digitale butler’ die altijd voor ons klaar staat. Want is het een vloek of een zegen?

Over het event
Wat : Kennis- & netwerkevent GDBC
Voor wie : digitale bedrijven in en buiten het netwerk van GDBC, wetenschappers, alumni economie en bedrijfskunde, studenten
Thema: “De relatie tussen kunstmatige intelligentie en menselijk ongemak”
Sprekers: Jarno Duursma, Jenny van Doorn, Frido van Driem
Datum & tijd : dinsdag 29 oktober 2019 van 15:00 tot 18:30 uur (inclusief afsluitende borrel)
Voertaal: Nederlands
Locatie : Van Swinderen Huys, Groningen centrum
Toegang: gratis voor de sponsors GDBC, FEB Alumni Donateurs, RUG-medewerkers en studenten. Overige genodigden: €15,00 pp.
Klik hier voor meer informatie!

Aanmelden
Je kunt je via Eventbrite aanmelden voor het event.