Zomerborrel in Biotoop

Op donderdag 7 juli organiseerde Samenwerking Noord voor de aangesloten partners een zomerborrel in de Biotoop in Haren.

De Biotoop is het voormalig Biologisch Centrum van de RUG in Haren en biedt ruimte voor kunst, ambacht en creativiteit. Naast tientallen kunstenaars zijn in de zeven gebouwen op het acht hectare grote terrein veel bedrijven in allerlei sectoren gevestigd, waaronder diverse jonge IT bedrijven. Een aantal daarvan werden bezocht tijdens een kleine rondleiding.

Relatiemanager

David van der Meer
Naast een korte rondleiding over het terrein was er een plenaire bijeenkomst. Hier nam voorzitter Fred Hassert afscheid van relatiemanager David van der Meer. David heeft in de afgelopen twee jaar veel werk verzet voor Samenwerking Noord en onder andere diverse uitwisselingen tot stand gebracht. Hij kan het werk voor Samenwerking Noord niet langer combineren met zijn andere werkzaamheden. Margreet Beverwijk komt de zittende relatiemanagers versterken. Zij stelt zich later apart voor via de internetsite.

Interviews
Speciaal voor deze bijeenkomst had trendwatcher Vincent Everts interviews gehouden met twee leden  van Samenwerking Noord: