Ons nieuwe interactieplatform MijnSN is gelanceerd! Log in als lid en ontdek het nu!

Succesvol Agile congres opnieuw goed bezocht

Op 20 juni 2024 vond ons jaarlijkse, drukbezochte Agile congres weer plaats op de vertrouwde, prachtige locatie, het Provinciehuis Groningen. De ochtend begon traditiegetrouw met de inloop waarbij de deelnemers (onder genot van een lekkere kop koffie van een barista) hun sessies mochten uitzoeken. Na de opening door dagvoorzitter en programmamanager Albina Koolhof-Vitochina nam Lydia Bos de deelnemers mee in haar verhaal over leiderschap, persoonlijke en organisatieontwikkeling.  Gedurende de dag waren er diverse sessies over onderwerpen als Obeya, Org topologies, AI, onderstromen en team topologies. Deze varieerden van presentaties en discussies tot workshops en games.  

Dit jaar organiseerden wij voor het eerst een Agile netwerkplein. Op het netwerkplein konden deelnemers elkaar ontmoeten en geïnspireerd raken. Er waren verschillende stands: over de toepassing van Obeya, de Agile Journey van TVM en Serious Lego. Ook leverden de deelnemers input te leveren voor het volgende Agile congres. 

Samengevat, een uitgebreid programma met enthousiaste sprekers en gezellige deelnemers. Bekijk hier de aftermovie: 

MijnSN 

Op MijnSN, ons interactie- en samenwerkingsplatform, zijn de slides en foto’s van het Agile congres te vinden. In de Agile-groep kunnen deelnemers, sprekers en alle andere geïnteresseerden vragen stellen, informatie delen en deelnemen aan discussies. Sluit je aan en nodig je collega’s uit!  

Ga hier naar Agile groep op MijnSN  

Het Agile congres 2024 werd medegeorganiseerd door collega’s uit de volgende leden: DUO, DICTU, TVM, Samenwerking Rijk Noord, Hanze, Eraneos, Gasunie, Quintor, Xtract, Ordina, Sogeti en RDW.