Service Managers RDW verzorgen presentatie over Agile tijdens landelijke Service Manager Dag

Op 23 maart verzorgt RDW een presentatie tijdens de jaarlijkse Service Manager Dag in Amersfoort. In evenementencentrum De Rijtuigenloods zullen Service Delivery Managers Gert Gräler, John van der Laan en Joop Brugge hun toehoorders meenemen in de Agile-implementatie binnen het ICT-bedrijf van RDW.

In een kennissessie met als titel ‘RDW op weg naar een DevOps-organisatie’ neemt het drietal het publiek mee in de ‘reis’ die de RDW momenteel aan het maken is om van een projectgerichte- en een continuïteitsgerichte organisatie te gaan naar één DevOps-organisatie. Die implementatie moet er uiteindelijk toe gaan leiden dat alle verantwoordelijkheden voor de complete lifecycle van één of meerdere diensten binnen zogeheten ‘Serviceteams’ komen te liggen.

De Service Manager Dag wordt ieder jaar georganiseerd door een groep vrijwilligers vanuit de Special Interest Group Beheer & Service Management. Het doel van het drukbezochte evenement is om Service Managers en andere stakeholders binnen de IT en Business samen nieuwe ideeën op te laten doen en te leren van elkaars ervaringen.

Voor meer informatie over de Service Manager Dag en voor kaarten, kijk op www.servicemanagerdag.nl