Save the date: Innovatiereis Vlaanderen – 7 en 8 februari 2024

Samen met onze ledenorganisatie Cegeka en onze partner Campus Groningen hebben we het plezante idee opgevat om een gezamenlijke tweedaagse studiereis naar Vlaanderen te organiseren. 

Het plan is om op 7 februari in alle vroegte met een bus vol managers en beleidsmakers af te reizen naar de Corda Campus in Hasselt en naar de stad Leuven waar we zullen overnachten. De trip biedt een mooie kans om het onderlinge netwerk te versterken. Tijdens onze reis zullen we diverse innovatie hotspots bezoeken. Op de Corda Campus in Hasselt werken bedrijfsleven, onderwijsinstellingen en publieke organisaties intensief samen. Het is een mooi voorbeeld van gezamenlijke campusontwikkeling waaraan we ons eigen Noordelijke Niemeyer initiatief kunnen spiegelen.  

Cegeka is als een van de partners gevestigd op de Corda-Campus en zal ons als gids introduceren bij diverse interessante partners. In Leuven bezoeken we niet alleen de sfeervolle binnenstad, we komen ook meer te weten over hoe hier de smart city ontwikkeling op een innovatieve manier wordt vormgegeven.  

Binnenkort volgen de details en de mogelijkheid om in te schrijven voor de reis.  

Foto: De Corda campus in Hasselt, broeiplaats voor innovatie