Ons nieuwe interactieplatform MijnSN is gelanceerd! Log in als lid en ontdek het nu!

Innovatiereis Vlaanderen – 7 en 8 februari 2024

Samen met onze ledenorganisatie Cegeka en onze partner Campus Groningen hebben we het plezante idee opgevat om een gezamenlijke tweedaagse studiereis naar Vlaanderen te organiseren. 

Samen met ons lid Cegeka en onze partner Campus Groningen organiseren we een tweedaagse studiereis naar Vlaanderen. Op 7 februari reizen we in alle vroegte met een bus vol managers en beleidsmakers af naar de Corda Campus in Hasselt en naar de stad Leuven waar we zullen overnachten. De trip biedt een mooie kans om het onderlinge netwerk te versterken. Tijdens onze reis bezoeken we diverse innovatie hotspots. Op de Corda Campus in Hasselt werken bedrijfsleven, onderwijsinstellingen en publieke organisaties intensief samen. Het is een mooi voorbeeld van gezamenlijke campusontwikkeling waaraan we ons eigen Noordelijke Niemeyer initiatief kunnen spiegelen.   

Cegeka is als een van de partners gevestigd op de Corda-Campus en zal ons als gids introduceren bij diverse interessante partners. In Leuven bezoeken we niet alleen de sfeervolle binnenstad, we komen ook meer te weten over hoe hier de smart city ontwikkeling op een innovatieve manier wordt vormgegeven.   

Aanmelden kan tot en met 12 januari a.s. VOL=VOL 

Meer informatie en aanmelden

Foto: De Corda campus in Hasselt, broeiplaats voor innovatie