Samenwerking Noord zoekt teamcaptain voor Odyssey Hackathon!

Samenwerking Noord wil graag met een eigen team meedoen aan Odyssey, de grootste Blockchain & AI Hackathon van de wereld, van 11 tot en met 15 april op het voormalig Suikerunie-terrein in Groningen. Daarvoor zijn we allereerst op zoek naar een enthousiaste en kundige teamcaptain. Voel jij je geroepen? Lees dan verder en meld je aan!

Aan Odyssey (voorheen Dutch Blockchain Hachathon en Blockchaingers) doen liefst honderd teams mee van over de hele wereld. Zij strijden met elkaar om een totale prijzenpot van 200.000 euro.

Odyssey zal Samenwerking Noord helpen om met een team aan de juiste challenge mee te doen. We zoeken hiervoor allereerst een teamcaptain, die vanuit de Samenwerking Noord-partners een team gaat samenstellen.

Odyssey telt in totaal twintig challenges, met bij iedere challenge een consortium dat na de hackathon de oplossing verder door zal ontwikkelen in samenwerking met het winnende team.

Onderstaand twee voorbeelden van challenges:

Kamer van Koophandel: becoming an oracle

Ministeries van Justitie en Financiën: protocol voor digitale toestemmingen

Belangstellenden voor de rol van teamcaptain kunnen zich via mail of telefonisch melden bij Samenwerking Noord-secretaris Harold van Emst: h.vanemst@samenwerkingnoord.nl / 06-233 656 30.