Samenwerking Noord present op Het Grootste Kennisfestival van Noord-Nederland

Op 27 september vindt op het Suikerunie Terrein in Groningen de eerste editie van Het Grootste Kennisfestival van Noord-Nederland plaats. Tijdens dit mede door Samenwerking Noord mogelijk gemaakte evenement staat de zoektocht naar nieuwe en werkende vormen van innoveren, organiseren, besturen, samenwerken en ondernemen centraal. Het concept? Inspirerende sprekers, creatieve sessies afgewisseld met theater, muziek, eten en drinken in een festival-setting.

In Deventer vond vorig jaar de eerste editie van Het Grootste Kennisfestival van Nederland plaats. Het evenement was zo’n groot succes, dat de organisatie contact zocht met Noorderlink om ook in Groningen een dergelijk festival te organiseren. Tijdens deze Noord-Nederlandse editie staan onderwerpen als dynamisch leiderschap, technologische vernieuwing , flexibel organiseren, slimmer werken en cocreatie centraal.

Om een goede indruk te krijgen van wat er op Het Grootste Kennisfestival precies te doen en te beleven valt, kun je een kijkje nemen op de website van het evenement in Deventer. Aan het programma en de website van de Noord-Nederlandse editie wordt momenteel nog hard gewerkt.