Samenwerking Noord organiseert opnieuw uitdagend Agile Congres

Op 11 november vindt de tweede editie plaats van het Samenwerking Noord Agile Congres. Het thema van de bijeenkomst is ‘Tomorrow’s way of life: from Agile IT tot Agile Business’.  hiervoor is gekozen, omdat de transitie naar een agile organisatie een zaak is van IT én business. De uitdaging ligt dus niet alleen op technisch gebied, maar ook zeker op managementgebied. Tijdens het congres zullen interessante sprekers de transitie daarom zowel vanuit IT áls vanuit de business benaderd. Daarnaast zijn er workshops en is er natuurlijk volop ruimte om te netwerken en ervaringen uit te wisselen.

Als bezoeker raak je door een paar landelijk bekende sprekers geïnspireerd, maar misschien vind je het nog wel belangrijker om kennis en ervaringen uit te wisselen. Daarom kun je tijdens het Samenwerking Noord Agile Congres deelnemen aan een keur aan interessante workshops. In kleine groepen kun je al je vragen stellen, verneem je hoe collega-organisaties deze transitie aanpakken en waar ze tegenaan lopen. Kortom: dit congres is een must voor iedereen die meer wil weten over agile!

Let’s Gro
Het Agile congres is dit jaar onderdeel van Let’s Gro, het inspiratiefestival over de toekomst van Groningen dat plaatsvindt van 8 tot en met 12 november 2016.

Zodra het programma en de locatie (in ieder geval ergens in de stad Groningen) definitief zijn, maken we het op deze site bekend. Wil je er zeker van zijn dat je erbij bent? Meld je nu alvast aan! Deelname is gratis voor medewerkers van organisaties die bij Samenwerking Noord zijn aangesloten.