Samenwerking Noord-leden ook welkom op eerste RDW Techday

Op dinsdag 14 maart organiseert het ICT Bedrijf van de RDW zijn eerste ‘Techday’ in het nieuwe Van der Valk-hotel langs de A7 in Groningen. Tijdens deze dag worden de nieuwste innovaties op ICT-gebied gepresenteerd. Hoewel het event is bedoeld voor medewerkers van de RDW, is er ook een beperkt aantal kaarten beschikbaar voor medewerkers van andere bij Samenwerking Noord aangesloten organisaties. Wie een dergelijke kaart wil bemachtigen moet snel zijn, want op = op.

Tijdens de Techday kunnen bezoekers kennismaken met de nieuwste technologische ontwikkelingen. Zo zijn er presentaties en workshops van ervaren sprekers en worden er live demonstraties gegeven met onder meer minirobots, drones en de hololens. Het programma is opgedeeld in een aantal deelsessies, zodat je als bezoeker zelf kunt kiezen waarover je alles te weten wilt komen. Of je interesse nu ligt bij Azure, Security, VMWare, DevOps, Systemcenter, Nano Server, OMS Log Analytics of Hyper-V: het heeft op allemaal een plekje in het programma van de RDW Techday.

Voor meer informatie over het programma en de sprekers, kijk op RDWTechday.nl. Meld je echter niet aan via de site! De aanmelding voor leden van Samenwerking Noord verloopt via de relatiemanagers. Wil jij aanwezig zijn op de RDW Techday, stuur dan een mail naar Gert-Jan Ridder (gj.ridder@samenwerkingnoord.nl), Kars Wierts (k.wierts@samenwerkingnoord.nl) of Margreet Beverwijk (m.beverwijk@samenwerkingnoord.nl).