Samenwerking Noord Agile Congres 2019 in het teken van ‘Digital Readiness’

Op vrijdag 8 februari staat het Groningse provinciehuis weer in het teken van het jaarlijkse Samenwerking Noord Agile Congres. Het thema van het congres is dit jaar ‘Digital Readiness’. Het gaat hier om het vermogen van organisaties om wendbaar om te gaan met de steeds verdergaande digitalisering. Tijdens het congres wordt ingezoomd op hoe Agile werken hierbij kan helpen.Daarnaast is er net als elk jaar weer volop gelegenheid om te netwerken en onderlinge kennis en ervaring uit te wisselen.

Waar de vraag voorheen was óf jouw organisatie al bezig was met Agile, is het tegenwoordig vooral de vraag hoe ver de Agile-transitie al is gevorderd. Tijdens de 2019-editie van het Agile Congres staat deze transitie en de vraagstukken die deze met zich meebrengt centraal.

Keynote

De keynote wordt deze editie verzorgd door René de Heij, directeur van het uiterst succesvolle Probo Sign. Het printbedrijf uit Dokkum werd in 2017 uitgeroepen tot Friese Onderneming van het Jaar 2017 en is meervoudig winnaar van de Gouden Gazelle Award voor snelst groeiende bedrijven in Nederland .  Als ondernemer/innovator/directeur vertelt De Heij een inspirerend praktijkverhaal over hoe Probo Sign ‘Digital Readiness’ in de praktijk brengt en zo voorop blijft lopen in een uiterst competitieve markt. “Digitalisering en innovatie vraagt een andere (Agile) organisatie, er worden andere dingen van je verwacht maar er zijn ook vele nieuwe mogelijkheden”, aldus De Heij. “Je moet daar goed op inspelen door een duidelijke visie te hebben, de juiste keuzes te maken en wendbaar te zijn.”

Na afloop van het officiële programma (10.00 – 17.00 uur) is er vanzelfsprekend gelegenheid om na te praten onder het genot van een hapje en een drankje.

Aanmelden

Deelname is gratis voor medewerkers van organisaties die bij Samenwerking Noord zijn aangesloten. De investering voor overige deelnemers bedraagt € 175,00 per persoon, exclusief BTW.

Vanaf 17 december is het mogelijk om je via de eventpagina van Samenwerking Noord aan te melden. Aanmeldingen kunnen tot uiterlijk 5 februari as worden geannuleerd. Aanmeldingen die daarna worden geannuleerd, zullen in rekening worden gebracht tegen een tarief van € 75,00 per persoon, exclusief BTW.