RDW presenteert ICT-ontwikkelingen én vacatures tijdens RDW@Work in Groningen

Hoe belangrijk is innovatie voor de RDW? Welke dynamische projecten spelen er momenteel bij de RDW? Wil je weten hoe het is om bij de RDW te werken? De businessdivisie uit Veendam en ICT-afdeling uit Groningen presenteren tijdens RDW@Work op donderdag 1 juni niet alleen wát ze maken maar laten ook zien hoe dat in zijn werk gaat.

Tijdens RDW@Work kun je je laten bijpraten op het gebied van onder meer Data Science, Security, Innovatie bij de business én ICT,  vacatures, agile werken en DevOps. Daarnaast is er tijdens het event ruimte om inhoudelijk over RDW-vacatures te praten met medewerkers. Zo is de dienst bijvoorbeeld op zoek naar een Business Architect, een Adviseur Chip- en Cardtechnologie, een Senior Beleidsadviseur, een Sr. Software Engineer voor BI, Sharepoint en EDS en een Adviseur Infra Security en Security Engineer. En dan zijn er ook nog een aantal plekken beschikbaar binnen het Microsoft Traineeship bij RDW.

Ben jij een hbo- of wo-professional en geïnteresseerd in werken voor de RDW? Meld je aan en kom donderdag 1 juni van 17.00 tot 19.00 uur naar RDW@Work in Groningen. Aanmelden voor de bijeenkomst in het RDW-kantoor in Groningen kan door voor 24 mei een mail met je contactgegevens en CV te sturen naar work@rdw.nl.

Meer informatie over RDW@Work vind je op www.werkenbijderdw.nl/ontmoet-ons.