Oproep Kennisnetwerken voor Functioneel beheerders en voor Architecten

Voor verschillende inhoudelijke thema’s en voor verschillende functies heeft Samenwerking Noord al geruime tijd succesvolle kennisnetwerken die op gezette tijden bijeenkomen met als doel om kennis te delen en samen nieuwe ontwikkelingen te verkennen. Leden uit onze vereniging spelen daarbij zelf een belangrijke rol om ze succesvol te maken, door mee te denken over onderwerpen en door actief bij te dragen. Een van onze programmamanagers ondersteunt het betreffende kennisnetwerk.  

We willen graag onderzoeken of we met een tweetal nieuwe kennisnetwerken kunnen starten, namelijk met een kennisnetwerk voor Architecten en een kennisnetwerk voor Functioneel beheerders. Beide functies komen bij de meeste van onze leden terug, hoewel ze wel divers en uiteenlopend ingevuld worden. Daar lijkt dus een kans te liggen voor cross-sectorale samenwerking.  

Heb je tijd en zin om mee te denken?
We hebben voor beide potentiële kennisnetwerken een korte survey gemaakt. Bij voldoende belangstelling, brengen we de trekkersgroep bij elkaar voor een verkennende inventarisatie, mogelijk gevolgd door een eerste evenement. Het invullen van de survey duurt maximaal 5 minuten en de resultaten worden vertrouwelijk behandeld in het kernteam van Samenwerking Noord. 

Meer info: Bas Baalmans faciliteert de verkenning van deze twee kennisnetwerken. b.baalmans@samenwerkingnoord.nl 06-22494353