Ons nieuwe interactieplatform Mijn SN is gelanceerd! Log in als lid en ontdek het nu!

OPROEP: hoe draagt Samenwerking Noord bij aan jouw persoonlijke doelen en aan jouw organisatie?

Wil jij een bijdrage leveren aan relevant onderzoek over het samenwerken binnen Samenwerking Noord? Samenwerking Noord doet mee aan het CLIC-IT onderzoek waarin we onze ervaringen als “learning community” delen met vergelijkbare initiatieven uit het hele land en met collega’s van diverse kennisinstellingen. Als vereniging hopen we hieruit te leren hoe we onze activiteiten over de grenzen van organisaties heen zo optimaal mogelijk kunnen samenwerken.  

Renzo Besseling, master student van de Universiteit van Twente is op zoek naar collega’s om te interviewen voor zijn Master scriptie. Renzo wordt inhoudelijk begeleid door Ellen Nathues en Nathalie Schram-Wesselink in zijn onderzoek. Renzo gaat onderzoek doen binnen Samenwerking Noord, naar de vraag hoe de individuele deelnemers onze activiteiten het participeren in het netwerk ervaren in relatie tot en in vergelijking met het werken voor de eigen organisatie. In de interviews zal Renzo vragen stellen over je professionele identiteit, de identiteit van jouw organisatie en de identiteit van Samenwerking Noord. Het interview kan voor jou ook functioneren als een reflectiemoment over waar je momenteel staat en waar je naartoe wil als professional of organisatie. Renzo zal de interviews digitaal afnemen en ze zullen niet langer dan een drie kwartier duren. De interviews worden tussen 29 januari en 16 februari ingepland. 

De uitkomsten van het onderzoek zullen, geanonimiseerd en strikt vertrouwelijk, met Samenwerking Noord gedeeld worden, zodat we ook op zoek kunnen naar een praktische toepassing van de opgedane kennis. 

Wil je Samenwerking Noord en Renzo helpen door deel te nemen aan dit onderzoek, stuur dan een email naar r.besseling@student.utwente.nl met je contact gegevens. Renzo zal je dan benaderen voor het plannen van het interview. Mocht je nog vragen hebben over het onderzoek, dan zijn deze welkom op hetzelfde mailadres. 

Foto: er is genoeg te beleven in het netwerk van Samenwerking Noord