Ons nieuwe interactieplatform MijnSN is gelanceerd! Log in als lid en ontdek het nu!

Oktober is cybersecurity maand

De hele maand oktober staat in het teken van cybersecurity. Om een steentje bij te dragen, wijzen we graag op een aantal initiatieven die kunnen helpen om jouzelf en je organisatie veilig te houden.  

Zo houdt het Digital Trust Center op haar website een actuele lijst bij met bekende (kritieke) kwetsbaarheden in veelgebruikte bedrijfssoftware en ICT-systemen. Je kunt ervoor kiezen om automatische een bericht te ontvangen als een nieuwe kwetsbaarheid bekend wordt door de RSS-feed te gebruiken of door je aan te melden bij de DTC-community 

Ook nuttig: het Digital Trust Center heeft diverse infographics met handige informatie voor jouzelf of om binnen jouw organisatie te delen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een phishing-bingokaart, een brochure met mythen en feiten over cybersecurity of de vijf basisprincipes van veilig digitaal ondernemen. Als je daarnaast klaar wil zijn voor de toekomst, kun je leren over manieren om je organisatie te beschermen tegen de dreigingen van quantumcomputers en AI tijdens een webinar van de AIVD. Of kijk naar een van de vele andere activiteiten op de website van Alert Online. Kortom, genoeg te doen in oktober!