Ons nieuwe interactieplatform Mijn SN is gelanceerd! Log in als lid en ontdek het nu!

Noordelijke managementscholing Digitale Transformatie biedt prachtige kansen

Voor de volgende stap in de digitale transformatie kun je als IT-manager voortaan goed terecht in het Noorden. In maart 2024 start het gloednieuwe en exclusieve executive programma ‘De Toekomstformule voor Digitale Transformatie’.   

Deze nieuwe managementscholing wordt verzorgd door de University of Groningen Business School (UGBS) in samenwerking met IT Academy Noord-Nederland. Het opleidingsprogramma is in nauwe samenwerking met Samenwerking Noord onze ontwikkeld; met een survey en via gesprekken in de verschillende sectoren van onze netwerkorganisatie is de behoefte in kaart gebracht. 

Digitale Transformatie, zeven masterclasses 

De digitale wereld is continu in beweging. Digitalisering biedt organisaties houvast en is een hulpmiddel om uitdagingen te meten en aan te pakken. Digitale transformatie kan helpen bij het bepalen van richting en het invulling geven aan transities. Transities op het gebied van digitalisering, maar ook ecologische duurzaamheid, energietransitie en maatschappelijke impact. Bedrijven en organisaties die willen groeien en zich willen voorbereiden op de toekomst, worden genoodzaakt de stap te maken van digitalisering naar ‘echte’ digitale transformatie. 

De digitale wereld kan ervaren worden als complex en verwarrend. Aan de hand van actuele casestudies en interactieve masterclasses door autoriteiten binnen hun vakgebied worden de huidige ontwikkelingen behandeld die helpen om gefundeerde beslissingen te nemen. In de verschillende masterclasses worden zeven verschillende thema’s behandeld, te weten: inspiratie (1), digitale strategie en transformatie (2), business development en innovatie (3), leiderschap in transitie (4), IT-Governance (5), transpiratie en realisatie (6) en reflectie en toekomstvisie (7). 

Toekomstgericht en uniek voor Noord-Nederland 

Leer omgaan met ongeziene en onvoorziene veranderingen tijdens dit unieke opleidingsprogramma in het Noorden. Ga in gesprek met de leiders van de digitale revolutie. Krijg antwoord op vragen als: Hoe kan invulling worden gegeven aan digitale projecten voor gerichte groei? Hoe kan worden gestuurd op basis van data? Welke nieuwe rollen horen bij de huidige ontwikkelingen? Hoe wordt regie behouden en koers bepaald in tijden van onzekerheid? 

De eerste spreker is inmiddels bekend, transformatiestrateeg Jo Caudron. Een actuele blik op het programma en overige sprekers is steeds te vinden op de website van de IT Academy Noord Nederland. 

Praktische informatie 

  • Startdatum: 7 maart 2024 
  • Locatie: Prinsenhof Groningen 
  • Tijden: 10.00 – 17.00 uur  
  • Beschikbare plaatsen: 20 
  • Prijs: €6.950,- (excl.BTW, inclusief koffie, thee, water, lunch en lesmateriaal) 
  • Contact: Thijs Broekhuizen en Robin van den Berg 

Inschrijven voor De Toekomstformule voor Digitale Transformatie? 

  • Uniek in Noord-Nederland 
  • Sluit aan bij de leiders van de digitale revolutie 
  • Inspirerende locatie(s) 
  • Toekomstgericht 

Ook de inschrijving loopt via de website van de IT Academy 

Dowload brochure