Nieuwste technologische trends op Dutch-E in Assen

Op vrijdag 16 september 2016 komt onder meer de directeur van Google Nederland, Pim van der Feltz, naar De Nieuwe Kolk in Assen om daar de laatste digitale trends en technologieën te presenteren.

Tijdens Dutch-E worden bezoekers meegenomen in de laatste ontwikkelingen op het gebied van online marketing, virtual reality, mobiel zakendoen, internet of things, social media en 3D-printing. Het evenement is open voor alle bedrijven en organisaties in Noord-Nederland die zich willen verdiepen in digitale trends en ontwikkelingen.

Succesvolle (tech)ondernemers als Pim van der Feltz en Bas Bakker van EEQO vertellen op deze dag over hun eigen hun praktijkvoorbeelden en geven tips om zelf aan de slag te gaan. Allemaal met als doel digitaal denken om te zetten in digitaal ondernemen.

Tijdens het middagprogramma kunnen bezoekers zelf aan de slag met drones, virtual reality, 3D-printing, serious gaming en online marketing. Ook wordt er een workshop gegeven over hoe je zo hoog mogelijk kunt eindigen in de MKB Innovatie TOP100 kan winnen.

Voor meer bezoekersinformatie en kaarten voor het evenement, kijk op www.dutch-e.nl