Nieuwe relatiemanager Margreet Beverwijk: ‘Toeval bestaat niet’

Margreet Beverwijk is gestart als relatiemanager voor Samenwerking Noord. Zij werkt al bijna 14 jaar bij het UMCG en sinds kort in de rol van projectmanager voor de Universitair Netwerk Ouderenzorg (UNO). “Een leuk en interessant programma rondom samenwerking met verzorgingstehuizen en wetenschappelijk onderzoek op de gemeenschappelijke data”, aldus Margreet.

Schaars
Omdat het project bij het UMCG een parttime inzet vraagt, heeft Margreet in ieder geval de komende anderhalf tot twee jaar tijd voor een extra klus. “Toeval bestaat niet, want juist op het moment dat ik ruimte kreeg hoorde ik dat Samenwerking Noord een relatiemanager zocht. Vanuit het UMCG merken we ook dat goede IT capaciteit schaars is, dat actuele relevante seminars en opleidingen vaak in het Westen worden gegeven en dat kennisuitwisseling met een goede buur erg vruchtbaar kan zijn.”

Betrokken
Margreet was bij de start van Samenwerking Noord vanuit het UMCG betrokken: “Ik vond en vind Samenwerking Noord een geweldig goed initiatief. Ik verheug me er op om me als relatiemanager te mogen inzetten om de speerpunten van Samenwerking Noord verder uit te bouwen: Mobiliteit en kennisdeling met als effect een verbetering van de Noordelijke economie: Leuker kan het niet worden!”

Margreet vormt samen met Kars Wierts en Gert-Jan Ridder het team van accountmanagers van Samenwerking Noord. Contact met één van de accountmanagers is mogelijk via het formulier op de website.