Nieuw lid Cegeka, contactpersoon René Klinkhamer

Sinds 1 januari is Cegeka lid geworden van Samenwerking Noord. De noordelijke afdeling van het Belgische bedrijf Cegeka stond voorheen bekend onder de naam KPN Consulting. 

De unit die in Noord-Nederland (kantoren in Groningen en Apeldoorn) is gevestigd is een zelfstandige Business Unit. Contactpersoon, senior accountmanager  René Klinkhamer vertelt: “We hebben een eigen verantwoordelijkheid om lokale initiatieven op te starten. Voorbeelden zijn naast participatie in Samenwerking Noord, ook het Gold Partnership van Trendship, samenwerking met de Digital Society Hub van de Hanzehogeschool. Daarnaast doceren een aantal van onze consultants ook bij gelegenheid aan de Hanze, RUG en de IT-Academy”. Klinkhamer en directeur John Klooster zien uit naar de deelname en samenwerking binnen Samenwerking Noord.

CEGEKA Consulting is een ICT-bedrijf dat in heel Nederland profit en non-profit organisaties door middel van strategisch ICT-advies, professional services en het uitvoeren van projecten ondersteunt in de digitale transformatie. In totaal werken er ongeveer 800 mensen bij CEGEKA Consulting waarvan zo’n 120 consultants in Noord-Nederland. CEGEKA Nederland is van oudsher een organisatie die managed dienstverlening levert op gebied van applicatieontwikkeling en -beheer en infrastructuur dienstverlening.