Ons nieuwe interactieplatform Mijn SN is gelanceerd! Log in als lid en ontdek het nu!

MijnSN platform succesvol gelanceerd

Het kernteam en het bestuur van Samenwerking Noord informeren jullie met trots dat ons interactie- en samenwerkingsplatform MijnSN sinds 23 mei 2024 live is. Tijdens de Algemene Ledenraad Vergadering, en daarna ons AI event, lanceerde programmamanager Albina Koolhof-Vitochina het platform. Machiel van der Schaaf (voorzitter van de Ledenraad) is erg blij met de lancering: “Samenwerking Noord is een nieuwe fase ingegaan. Met deze nieuwe digitale dienstverlening breiden we ons netwerk nog meer uit, zodat onze leden voortdurend gebruik kunnen maken van elkaars kennis en ervaring, onafhankelijk van plaats en tijd.” Fred Hassert, erevoorzitter en één van de oprichters van de vereniging deelt dit enthousiasme: “Ik ben trots dat wij nu een platform hebben dat het proces van samenwerken en het delen van ideeën en vaardigheid op een interactieve en coöperatieve manier ondersteunt.”

Programmamanager Albina Koolhof Vitochina tijdens de lancering

De voordelen van MijnSN 

MijnSN biedt alle leden van Samenwerking Noord de mogelijkheid om digitaal met elkaar te verbinden en kennis uit te wisselen. Stel je vraag aan onze digitale community (2500+ leden) of start een inhoudelijke discussie in een specifieke thema- of sectorgroep. Op MijnSN vind je nu groepen gericht op de sectoren: Overheden, Woningcorporaties, Gezondheid & Welzijn, ICT-dienstverlening, Transport, Energie & Dienstverlening en Onderwijs & Onderzoek. Alle mensen werkzaam in die sectoren en personen die geïnteresseerd zijn in IT & Digitaliseringsthema’s zijn van harte welkom!  

Naast sectorspecifieke groepen, zijn er ook groepen rondom specifieke thema’s, zoals digitaal samenwerken (M365), AI, Privacy & Security, Data of Agile. In deze groepen kun je cross-sectoraal kennis uitwisselen. Ook ontvang je als eerste informatie over aankomende evenementen en kun je hier slides van de sessies terugkijken. 

Het platform biedt daarnaast ook mogelijkheden om connecties te maken, berichten te versturen of te reageren op nieuwsberichten.  

Kortom, diverse groepen, vele leden en volop mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen en nieuwe connecties te maken. Het enige wat je ervoor nodig hebt is een account op Samenwerking Noord, je krijgt dan automatisch toegang tot MijnSN. 

Rechtstreeks inloggen op MijnSN kan via mijn.samenwerkingnoord.nl Heb jij nog geen account? Maak die dan hier aan.  

Goed om te weten: Het systeem genereert automatische (verificatie)mails als jij je account aanmaakt en als jij je wachtwoord vergeten bent. Sommige organisaties blokkeren deze automatisch mails. Mocht je na 5 – 10 minuten nog steeds geen mail hebben ontvangen (en ook niet in je map ‘ongewenst’) neem dan contact op met mijn@samenwerkingnoord.nl. Wij zullen dit handmatig voor je oplossen.   

MijnSN ambassadeurs 
Afgelopen weken zijn er diverse sessies georganiseerd om onze leden te informeren over MijnSN. Ruim 40 personen hebben deelgenomen aan de digitale lunchsessies, sessies voor de sectorvoorzitters & de kennisnetwerkvoorzitters. Wij zijn erg blij met deze betrokken en energieke collega’s die hiervoor tijd en energie vrijmaken. 

MijnSN sessie met enkele kennisnetwerkvoorzitters

MijnSN digitale lunchsessie

Ben je net zo enthousiast als wij en wil jij ook helpen? Als ambassadeur kun je ons helpen met het creëren van interessante content, feedback geven en het verspreiden van enthousiasme onder je collega’s. Je bepaalt zelf hoeveel tijd je hieraan wilt besteden. In ruil daarvoor krijg je onze eeuwige dankbaarheid en interessante connecties binnen ons netwerk. Meld je aan via mijn@samenwerkingnoord.nl of sluit aan bij de MijnSN ambassadeursgroep op ons platform.

Ga naar MijnSN ambassadeurs groep Download de informatieflyer & informeer je collega’s!