Ons nieuwe interactieplatform MijnSN is gelanceerd! Log in als lid en ontdek het nu!

MijnSN komt goed uit de startblokken: ambassadeurs gezocht

Wat gaat de tijd snel! Ons interactie- en samenwerkingsplatform MijnSN is al meer dan een maand live. Tijdens de laatste ledenraad presenteerde programmamanager Albina Koolhof-Vitochina de vooruitgang en toekomstplannen. De voordelen zijn duidelijk: volop mogelijkheden om kennis en ervaring uit te wisselen binnen ons netwerk. (Nieuwe) collega’s zijn erg enthousiast over MijnSN. 

In de afgelopen maand waren 350 gebruikers actief op MijnSN. De meest bezochte groepen zijn: sector overheden, kennisnetwerk AI en kennisnetwerk Privacy & Security. Hier worden onder andere: 

  • Tips gevraagd over het gebruik van ChatGPT bij product backlogs (kennisnetwerk AI) 
  • Externe events gedeeld 
  • Leden uitgenodigd voor netwerkavonden 
  • Sprekers gezocht voor events bij leden 
  • Veilige alternatieven gezocht voor het prikken van een datum (kennisnetwerk Privacy & Security) 
  • Input verzameld voor het volgend event; tips en trucks over M365 (kennisnetwerk Digitaal Samenwerken) 
  • Input gevraagd voor AI Actueel 
  • Collega’s gezocht m.b.t. no code low code 
  • Naslagwerk na events PQC & Agile congres gedeeld 

De voordelen van MijnSN 
MijnSN biedt alle leden van Samenwerking Noord de mogelijkheid om digitaal met elkaar te verbinden en kennis uit te wisselen. Stel je vraag aan onze digitale community (2500+ leden) of start een inhoudelijke discussie in een specifieke thema- of sectorgroep. Ontvang als eerste informatie over aankomende evenementen. Het platform biedt ook mogelijkheden om connecties te maken, berichten te versturen of te reageren op nieuwsberichten. 

Kortom, diverse groepen, vele leden en volop mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen en nieuwe connecties te maken. Het enige wat je ervoor nodig hebt is een account op Samenwerking Noord, je krijgt dan automatisch toegang tot MijnSN. Rechtstreeks inloggen op MijnSN kan via mijn.samenwerkingnoord.nl Heb jij nog geen account? Maak die dan hier aan.  

Goed om te weten: Het systeem genereert automatische (verificatie)mails als jij je account aanmaakt en als jij je wachtwoord vergeten bent. Sommige organisaties blokkeren deze automatisch mails. Mocht je na 5 – 10 minuten nog steeds geen mail hebben ontvangen (en ook niet in je map ‘ongewenst’) neem dan contact op met mijn@samenwerkingnoord.nl. Wij zullen dit handmatig voor je oplossen.    

MijnSN ambassadeursgroep 
Ben je net zo enthousiast als wij en wil jij ook helpen? Als ambassadeur kun je ons helpen met het creëren van interessante content, feedback geven en het verspreiden van enthousiasme onder je collega’s. In de MijnSN ambassadeurs groep vind je templates, flyers, brochures en tips om jouw collega’s te informeren en te enthousiasmeren over MijnSN.   

Ga naar MijnSN ambassadeurs groep

Download de informatieflyer & informeer je collega’s! 

Bijlage: MijnSN informatieflyer