Meld je aan als standhouder op het ICT-plein van het Werkfestival

Op 31 oktober 2018 vindt op het Suikerunieterrein in Groningen het Werkfestival plaats, de grootste en meest bijzondere banenmarkt van Noord-Nederland. Op het speciaal ingerichte ICT-plein is nog ruimte voor standhouders die hun organisatie en openstaande vacatures op een leuke manier onder de aandacht willen brengen.  

Het Werkfestival draait om belevingen, ontmoetingen en ervaringen. Zo’n 250 Werkgevers worden er uitgedaagd om hun branche of beroep op een bijzondere manier onder de aandacht te brengen en werkzoekenden worden geprikkeld om buiten de gebaande paden de noordelijke arbeidsmarkt te verkennen.

In totaal zijn er zeven ‘pleinen’ waar evenzoveel kansrijke branches centraal staan. Voor elk van deze beroepsgroepen wordt op die pleinen een centraal doe- en experimenteerplein ingericht. Daar vinden tal van bijzondere activiteiten plaats. Wat te denken van speeddaten in botsauto’s, (heftruck)rijlessen, techniekworkshops, het halen van je AED-diploma in twee uur, kledingadvies voor sollicitanten en op het ICT-plein bijvoorbeeld een mini-hackathon.

In totaal worden er zo’n 10.000 werkzoekenden uit de gehele provincie Groningen en de kop van Drenthe verwacht. De organisatie van het festival is in handen de Jongens van Lucht en Werk in Zicht (gemeenten en UWV).

Wil je met jouw organisatie nog een plekje bemachtigen op het ICT-plein, meld je dan aan via www.werkfestival.nl/standhouders.