Maak kennis met de beoogd captain van het Samenwerking Noord Hackathon team: Pauline Emaar

Het team van Samenwerking Noord tijdens Odyssey, de grootste Blockchain & AI Hackathon ter wereld, wordt geleid door Pauline Emaar. Ze is echter nog op zoek naar teamleden. Maak dus snel even kennis met de beoogd teamleider!

Pauline Emaar leerde Samenwerking Noord kennen via een collega die haar attendeerde op de AVG sessie in november vorig jaar in Hotel Van der Valk in Groningen. Ze werd direct enthousiast: “Ik vond die AVG-sessie een ontzettend goed initiatief”, zo betoogt ze. Als secretaris van de Huisartsopleiding binnen het UMCG heeft ze onder andere de AVG portefeuille onder haar beheer. “De AVG sessie was een mooie kans om te zien hoe andere organisaties omgaan met de AVG.”

Emaar kreeg in haar functie ook interesse in in de mogelijkheden die blockchain biedt, doordat ze zich anderhalf jaar geleden op advies van een enthousiaste collega verdiepte in de wereld van de cryptovaluta. “Buitengewoon interessant om te filosoferen over de mogelijkheden die zo’n gedecentraliseerd en transparant netwerk biedt”, vindt Emaar.

Het UMCG deed tijdens de vorige editie van de Hackathon mee met twee challenges waar weer twee pilots uit zijn voortgekomen binnen het UMCG. “Hoe mooi en innovatief is dat!”, aldus Emaar.

Emaar heeft zelf geen IT achtergrond, maar dat moet geen obstakel zijn. In haar huidige functie is ze de linking pin binnen de Huisartsopleiding en de rol van teamcaptain van het Hackathonteam laat zich daarmee goed vergelijken.

“Daarom is dit ook een ontzettend mooi evenement, de Odyssey Hackathon. Je leert mensen kennen van andere organisaties, uit andere disciplines, je krijgt de kans om ideeën uit te wisselen met mensen die vanuit een ander perspectief kijken en samen nieuwe dingen te ontwikkelen. Dat inspireert enorm.”

“Het is een hele klus om een goede club mensen bij elkaar te krijgen, maar met een netwerk als dat van Samenwerking Noord moeten we gewoon een poging wagen!”

Dus kun jij out-of-the-box denken, wil je graag in contact komen met andere mensen buiten je eigen organisatie en korte tijd intensief met hen samenwerken:

Meld je aan via deze link! >> https://www.samenwerkingnoord.nl/algemeen/meld-je-aan-samenwerking-noord-zoekt-teamleden-voor-odyssey-hackathon/