Lunchsessies, voorstellen welkom!

Op initiatief van enkele van onze sectoren zijn we begonnen met het organiseren van digitale lunch sessies. De eerste twee werden verzorgd door RDW en Gasunie en trokken direct al veel belangstelling. We hebben er nog een aantal op stapel staan, maar we zijn op zoek naar meer ledenorganisaties die een eigen project willen presenteren en/of een nieuwe technologie willen toelichten.

De lunchwebinars hebben een eenvoudige opzet en kunnen door de organisatie die zichzelf presenteert, worden verzorgd via een eigen platform (Teams of Zoom, etc.). De insteek is inhoudelijk, zodat de bezoekers (dat zijn medewerkers van leden van Samenwerking Noord) een goed beeld krijgen en ook hun vragen kunnen stellen.

Vanuit Samenwerking Noord verzorgen wij de communicatie en de inschrijving, dus daar heb je verder geen werk van. Het enige wat je voor de sessie moet doen is uiteraard de link naar de sessie doorgeven en vooraf een korte beschrijving van de inhoud aanleveren. Aanmelden van je voorstel voor een lunchsessie kan hier. We nemen dan snel contact met je op.

Met studenten van de Hanzehogeschool gaan we een project doen om de webinars in de toekomst nog professioneler te kunnen uitzenden via een online nieuwskanaal.