Leergang Java Development bij IT Academy Noord-Nederland

Bij IT Academy Noord-Nederland start maandag 4 april een leergang ‘Java Development’. Deze is bestemd voor professionals met nog weinig tot geen programmeerervaring, die willen worden opgeleid tot junior Java-developer. De leergang wordt vanwege het grote succes van de eerste editie nu voor de tweede keer aangeboden.

Het betreft een leergang van 24 werkdagen, gespreid over een periode van drie maanden. Met de leergang Java Development leren deelnemers in een korte periode (back-end) programmeren en kunnen zij na afronding aan de slag als “junior Java Developer”. In die hoedanigheid werken zij aan innovatieve software ontwikkel-projecten en zijn ze betrokken bij het volledige traject van specificatie, ontwerp, realisatie, testen en het opleveren van software producten.

Mensen die de Java programmeertaal kennen, kunnen deze kennis gebruiken voor de meest uiteenlopende softwareprojecten. De cursus wordt gegeven bij het Hampshirehotel in Groningen (Meerwold) in gebouwen van de Hanzehogeschool Groningen.

Een vooropleiding is niet echt noodzakelijk, maar enige kennis van ICT is wel welkom. De leergang bestaat uit twee modules, die apart gevolgd kunnen worden.

Lees meer op de site van de IT-Academy