IT Academy: gratis colleges voor professionals, studenten en werkzoekenden in Noord-Nederland

Met trots presenteert de IT Academy in Groningen haar nieuwste concept: IT Academy colleges. Een serie topcolleges over de laatste online/ict trends en ontwikkelingen voor professionals, studenten en werkzoekenden in Noord-Nederland. Ieder college wordt afgesloten met een netwerkborrel waar bedrijven, (semipublieke) overheden, studenten en werkzoekenden elkaar kunnen ontmoeten. Dinsdag 6 december vindt de eerste editie plaats, die geheel in het teken staat van agile.

Om de innovatieve kracht van het Noorden te versterken en netwerken blijvend met elkaar te verbinden biedt IT Academy Noord-Nederland regelmatig topcolleges aan. Wat maakt deze IT Academy colleges zo uniek?

  • De nieuwste online/ict trends en ontwikkelingen verzorgd door hoogleraren & docenten van de noordelijke kennisinstellingen en experts uit het werkveld
  • Netwerkborrel met een zeer divers publiek: ieder college is open voor medewerkers van (semipublieke)overheden & bedrijven en voor studenten en werkzoekenden
  • Colleges vinden altijd plaats in het Noorden
  • De colleges en borrels zijn gratis

De volgende colleges zijn inmiddels bevestigd:

6 december: Workshop Agile. Docenten Jan Salvador van der Ven en Sandra Warmolts geven tijdens deze interactieve workshop een globaal beeld van het speelveld rond agile.

19 januari: Big Data & Recht. In dit college van mr. K. Konings, IT-advocaat bij ZENN Advocatuur, worden grenzen, mogelijkheden en onmogelijkheden van regelgeving verkend rondom Big Data.

7 februari: Data Science. Talko Dijkhuis en Johan Blok nemen het publiek mee in de wereld van data science. Onderwerpen als de geschiedenis van data science en machine learning komen in dit exclusieve college aan bod.

Meer colleges zullen in de loop van het jaar bekend gemaakt worden. Voor meer informatie over IT Academy colleges: www.itacademy.nl/evenementen