Is jouw organisatie beschikbaar als evenementlocatie?

Wij zijn altijd op zoek naar leden die hun locatie beschikbaar willen stellen voor evenementen van Samenwerking Noord. Als lid is dit een mooie kans om ons netwerk voor een interessante bijeenkomst te ontvangen en om ook iets van je eigen wereld te delen met de andere leden. Allicht kun je zo de collega’s uit je eigen organisatie nog meer bij Samenwerking Noord betrekken en vaak biedt dit ook de gelegenheid om een eigen interessant project of een vraagstuk te presenteren. Dat levert altijd weer nieuwe inzichten en contacten op. Als vereniging kunnen we zo ook middelen besparen die we anders aan dure externe locaties moeten besteden.  

Mocht jouw organisatie ruimte beschikbaar hebben voor een grotere of kleinere bijeenkomst, dan kun je dat aangeven door een paar vragen te beantwoorden.

Onze Eventmanager Esther Saathof neemt graag contact met je op. Zij is ook rechtstreeks te bereiken voor eventuele vragen en opmerkingen. Per mail e.saathof@samenwerkingnoord.nl en telefonisch (06) 19 55 84 46.

    Persoonlijke gegevens

    Gegevens over de ruimte
    Omvang van de ruimte(s)


    Over welke faciliteiten beschikt de locatie?


    Heb je al een bepaald idee voor welke activiteit je de collega’s uit het netwerk zou willen ontvangen?