ICT Informatiemarkt Gasunie op 26 maart

Op donderdagmiddag 26 maart wordt door en voor Gasunie ICT-ers de jaarlijkse Informatiemarkt georganiseerd bij Gasunie a/d Concourslaan 17 in Groningen.

Op de Informatiemarkt vind je verschillende marktkramen die bemand worden door enthousiaste ICT-ers, die graag hun verhaal vertellen. Er worden demo’s gegeven over diverse onderwerpen waar de teams momenteel aan werken. Meer informatie volgt op korte termijn.

Ook bedrijven die aangesloten zijn bij de Noordelijke Samenwerking zijn van harte welkom. Dit is tevens een goede gelegenheid om teams (team managers/team coördinatoren die inhoudelijk betrokken zijn bij ontwikkelingen op ICT gebied) vanuit verschillende bedrijven met elkaar kennis te laten maken en op deze wijze de kennisuitwisseling te bevorderen.
De markt wordt om 15.00 uur geopend en duurt tot 17.00 uur. Voor deelnemers vanuit de Noordelijke Samenwerking bieden wij een preview mogelijkheid door voor hen de markt al om 14:00 uur te openen.

Heb je interesse om te komen, dan kun je je tot 13 maart a.s. aanmelden via ict@gasunie.nl

Vermeld hierbij het volgende: Bedrijfsnaam, adresgegevens, naam, functie, telefoonnummer, e-mailadres.

Wanneer je collega’s mee wilt nemen dan het verzoek ook hun gegevens door te mailen. Om iedere deelnemer van de Noordelijke Samenwerking te kunnen ontvangen, het vriendelijke verzoek de vertegenwoordiging van jouw bedrijf te beperken tot 2 personen. Na aanmelding ontvang je een bevestiging met aanvullende info.