Hoe sterk is jouw merk als Noordelijke IT-werkgever?

Onderzoek Talent in de regio helpt je vooruit 

De arbeidsmarkt is behoorlijk in beweging, het aantal vacatures in de IT groeit alleen maar, terwijl digitalisering steeds belangrijker wordt. Ook voor de Samenwerking Noord ledenorganisaties is het essentieel om aantrekkelijk te zijn voor werknemers en ze te binden. Maar liefst 75% van de potentiële werknemers onderzoekt het employer brand voordat ze solliciteren. Is jouw organisatie klaar voor de toekomst? Hoe zorg je voor een unieke positionering als werkgever?  

Antonia Hein, promotieonderzoeker Employer Branding, doet onderzoek onder noordelijke organisaties naar werkgeversaantrekkelijkheid. Haar project is onderdeel van ‘Talent in de Regio’ en is gericht op het vinden van die elementen die organisaties aantrekkelijk maken voor personeel. Als je meedoet aan het onderzoek, dan levert je dat een benchmark op van het ‘employer brand’ van je eigen organisatie ten opzichte van andere organisaties binnen dezelfde branche.  

Het onderzoek bestaat uit een interview van een half uur met de HR -manager van je organisatie en een korte vragenlijst gericht op alle medewerkers.  

Meer informatie 
Wil je deelnemen aan het onderzoek en ontdekken hoe je als organisatie talent beter kunnen werven en behouden? Aanmelden kan via deze link. Meer informatie is te verkrijgen bij de onderzoeker a.hein@pl.hanze.nl  

Download de infographic