Geslaagde netwerkbijeenkomst Samenwerking Noord tijdens Whisky Festival Noord-Nederland

Vertegenwoordigers van een aantal grote ICT-organisaties in Noord-Nederland hebben afgelopen vrijdag 24 maart het nuttige met het aangename weten te combineren tijdens het Whisky Festival Noord-Nederland in de Groningse Der Aa kerk. Samenwerking Noord organiseerde voor hen een proeverij, waarbij iedereen ‘drie fantastische whisky’s’ te proberen kreeg. Onder het genot van een hapje en een drankje werden de onderlinge contacten tussen de Samenwerking Noord-partners nog maar eens verder aangehaald.

Samenwerking Noord hecht grote waarde aan het versterken van de contacten tussen de circa vijftig organisaties met grote ICT-afdelingen die bij het samenwerkingsverband zijn aangesloten. Daarom zijn er regelmatig grote conferenties en symposia, waar de aanwezigen bovendien hun kennis kunnen bijspijkeren. Maar af en toe zijn er ook bijeenkomsten zoals die tijdens het Whisky Festival, waar niet zozeer kennisoverdracht voorop staat, maar gezelligheid en de mogelijkheid elkaar te ontmoeten en beter te leren kennen.

De genodigden kregen volgens Samenwerking Noord-voorzitter Fred Hassert ‘drie fantastische whisky’s’ te proeven, samen met een bijpassend hapje. Het uiteindelijk effect was dat de tongen steeds losser geraakten, waardoor het met het versterken van de onderlinge contacten en onderlinge band deze vrijdagmiddag en -avond wel goed kwam…