Ga mee naar Trendship

Op 18 oktober as staat Trendship 2018 gepland in de Martiniplaza in Groningen. Dat is dé bijeenkomst in het Noorden waar je wordt bijgepraat over de laatste trends. Via de provincie Groningen beschikt Samenwerking Noord over een gemaximeerd aantal kaarten. Ga jij mee? 

Via de provincie kun je niet alleen aanwezig zijn bij het main event, waar onder andere lezingen zijn van Jonas Kjellberg, Co-creator van Skype, Zalando en HelloFresh en trendspotter, futuroloog en auteur Magnus Lindkvist. Het ochtendprogramma staat namelijk in het teken van de ICT sector en de arbeidsmarkt. De ICT sector wordt steeds belangrijker en er is nu een onbalans op deze markt. De vraag is groter dan het aanbod. Veel vacatures staan open. In het ochtendprogramma van Trendship wordt nader ingezoomd op de mogelijkheden die we Noord-Nederland kunnen bieden om te komen tot voldoende gekwalificeerde medewerkers.

Programma
Inloop :  09.30u met koffie
Start :  10.00u met de opening door Patrick Brouns (gedeputeerde provincie Groningen) en Mark Bressers, directeur regeldruk en ICT-beleid Rijksoverheid
Vanaf 10.30u komt de onderwijssector aan het woord met onder meer prof. Peter Verhoef, directeur Groningen Digital Business Centre. Aansluitend vindt een vraaggesprek plaats met een aantal ondernemers.
Vanaf 12.00u staat de lunch klaar en om 13.00u begint het programma van Trendship, zie www.trendship.nl.

Heb je belangstelling voor een kaart? Neem dan contact op met Harold van Emst.