DUO organiseert meet-up over examens in de cloud

Op donderdag 6 april organiseert de Dienst Uitvoering Onderwijs (DUO) een meet-up voor IT’ers over Facet. Dankzij dit technisch hoogwaardig programma kan de dienst examens die tot voor kort alleen op papier werden afgenomen, nu ook via een cloudoplossing digitaal afnemen.

Iedereen kent DUO natuurlijk van de studiefinanciering. Maar wie op 6 april naar de meet-up in Groningen komt, wordt meegenomen naar een compleet andere wereld binnen DUO: de digitale examens!

DUO werkt momenteel aan Facet: een technisch hoogwaardig programma waarmee de examens die tot voor kort alleen op papier werden afgenomen, ook via een cloudoplossing digitaal af kunnen worden genomen. Tijdens de bijeenkomst vertellen medewerkers van DUO waar ze gedurende dit proces tegenaan liepen en hoe ze dat hebben opgelost.

De bijeenkomst vormt daarmee een mooie combinatie van een belangrijk maatschappelijk thema én het gebruik van de meest actuele technische oplossingen. Kortom; een technisch hoogstandje van (inter)nationale allure!

Aanmelden voor de meet-up, die begint om 16.30 uur, kan via deze link. Bezoekers zijn verzekerd van een parkeerplek, een drankje en minimaal één slice pizza.