DUO Meet-up tijdens Let’s Gro: een customer journey met Johan!

Stufi aanvragen, studentenreisproduct regelen, wijzigingen doorgeven, aanvullende beurs aanvragen, het kan tegenwoordig allemaal online bij DUO. Tijdens een Meet-up op woensdag 1 novemberin de Let’s Gro-tent op de Groningse Grote Markt brengt DUO aan de hand van de ‘klantreis van Johan’ precies in beeld hoe dit in zijn werk gaat.

Via de ‘look en feel’ van de schermen die worden vormgegeven vanuit het gedachtegoed van het ‘Human Centered Design’ door UX -en interaction designers, frontend developers en webredacteuren, reis je met Johan mee van de ‘voorkant’ naar de ‘achterkant’: de complexe ICT-omgeving waar alle data die wordt ingevoerd ook daadwerkelijk leiden tot een juiste, veilige en snelle verwerking in de systemen.

Als je geïnteresseerd bent hoe het Johan vergaat tijdens zijn klantreis en als je warm wordt van AngularJS, HTML5, CSS, Javascript, Spring boot, Hibernate en Polymer, kom dan op 1 november naar de vijfde Meet-up van DUO! Deze keer niet bij DUO in Groningen maar tijdens het Let’s Gro festival op de Grote Markt in Groningen. De Meet-up start om 16.00 uur en duurt anderhalf uur. Na afloop wordt een netwerkborrel georganiseerd.