Digitalisering en duurzaamheid, nieuwe projectronde

Begin oktober start een nieuwe ronde van projecten op het thema digitalisering en duurzaamheid. Studenten Economie en Bedrijfskunde kunnen ook jouw organisatie op dit punt vooruithelpen.

Studenten van de faculteit Economie en Bedrijfskunde van de RUG hebben dit voorjaar onderzoek gedaan voor 5 van onze ledenorganisaties naar de beste combinatie van digitalisering en duurzaamheid. In samenwerking met het Groningen Digital Business Centre namen de studenten de praktijk en de mogelijkheden onder loep van Martini Ziekenhuis, Groningen Seaports, Provincie Groningen, CGI en IBM. Ze presenteerden de resultaten begin juni tijdens een professioneel georganiseerde miniconferentie van Samenwerking Noord en de RUG:

Begin oktober starten we een nieuwe projectronde om meer van onze ledenorganisaties in staat te stellen om getalenteerde studenten te ontmoeten en om je organisatie een stukje verder te brengen aan de hand van je eigen vraagstuk op het snijvlak van digitalisering en duurzaamheid. Als je geïnteresseerd bent, laat het dan weten aan programmamanager Wijnand Aalderink (06-53704821).