Digitalisering en arbeidsmarkt - Vragenlijst voor Noordelijke werkgevers 

Samenwerking Noord stimuleert de samenwerking in Friesland, Drenthe en Groningen rond IT en digitalisering. Voor de 100 organisaties (privaat en publiek) die lid zijn van onze vereniging, maar we kijken ook graag om ons heen in samenwerking met andere Noordelijke partners. Er is zo veel meer mogelijk als we de handen ineenslaan.

Wie heeft niet te maken met de vele uitdagingen en wie wil niet werken aan de mooie kansen die IT biedt? Maar zonder een goed plan en de juiste mensen met de juiste vaardigheden komen we niet zo gemakkelijk verder. En de IT-arbeidsmarkt is krap en zal nog krapper worden.

Vanuit Samenwerking Noord willen we zo goed mogelijk aansluiten bij wat leeft onder Noordelijke werkgevers om zo de behoeften, uitdagingen en kansen goed in beeld te krijgen en hiervoor passende voorstellen te ontwikkelen, in samenwerking met diverse partners uit het bedrijfsleven, de overheid en de kennisinstellingen in ons eigen netwerk en daarbuiten. Daarom vragen we u als Noordelijke werkgever om ons te helpen door deze vragenlijst in te vullen.

Naar vragenlijst

U kunt deze vragenlijst tot en met vrijdag 23 februari invullen. Het invullen kost naar schatting 7 minuten van uw tijd.

De resultaten worden strikt vertrouwelijk behandeld en zullen geanonimiseerd worden gedeeld via onze website, toegankelijk voor ieder die hiervoor belangstelling heeft. We gebruiken de onderzoeksresultaten in de toekomst mogelijk voor een subsidieaanvraag die we indienen om de noordelijke samenwerking te stimuleren, ten voordele van alle spelers in het Noorden die digitalisering verder willen brengen.

Hartelijk dank voor het invullen!
namens het bestuur van Samenwerking Noord

Contactpersoon: Wijnand Aalderink, Samenwerking Noord, w.aalderink@samenwerkingnoord.nl

Foto: Cruciaal voor Noordelijk succes: kennis uitwisselen en samenwerken rond IT en Digitalisering