De lancering van MijnSN komt eraan: live op 23 mei

In april informeerden wij jullie al via dit nieuwsbericht over MijnSN: een nieuw platform voor interactie en samenwerking. We zijn druk bezig met de laatste voorbereidingen en kijken enorm naar uit naar de livegang.   

Afgelopen maand hebben we alle leden met een account op Samenwerking Noord geïnformeerd over MijnSN. Dit platform zal het netwerk van Samenwerking Noord nog sterker en leuker maken, met verschillende mogelijkheden om kennis uit te wisselen, connecties te maken en berichten te versturen.  

Wil jij meehelpen? Word een MijnSN-ambassadeur! 
Ben je net zo enthousiast als wij en wil je als een van de eersten het platform verkennen? Meld je dan aan als ambassadeur! Als ambassadeur kun je ons helpen met het creëren van interessante content, feedback geven en het verspreiden van enthousiasme onder je collega’s. Je bepaalt zelf hoeveel tijd je hieraan wilt besteden. In ruil daarvoor krijg je onze eeuwige dankbaarheid en interessante connecties binnen ons netwerk. Meld je aan via mijn@samenwerkingnoord.nl. 

Wil je meer informatie? – Volg een digitale lunchsessies 
Na de lancering organiseren wij drietal digitale lunchsessies, waarin wij een demo geven en er volop tijd is voor vragen of opmerkingen. Deze sessies zijn gepland op  

Je kunt je hiervoor aanmelden via de agenda op onze website. 

Voor vragen kun je terecht via mijn@samenwerkingnoord.nl