CJIB organiseert event over impact van Kunstmatige Intelligentie

Robots maaien onze voortuin, regelen de temperatuur van onze woonkamer en nemen het stuur over van onze auto. Straks gaat door Kunstmatige Intelligentie misschien het CJIB zo ver dat je een waarschuwing krijgt op je dashboard wanneer je te hard rijdt! Of wordt zelfs de boete direct uitgerekend om u te helpen het gaspedaal los te laten. De ICT is aan het transformeren, maakt snelheid en zet ons leven op zijn kop. Tijdens een event op 3 oktober bij het CJIB in Leeuwarden wordt ingegaan op de betekenis van deze ontwikkelingen voor de wereld van de ICT.

Wat zijn de volgende stappen in de technologische ontwikkeling? Wat betekent dat voor ons huidige leven? Is de robot onze vriend of grootste vijand? Het zijn enkele vragen die tijdens het event aan bod zullen komen. Daarnaast komt het CJIB graag in contact met creatieve IT-professionals. Om te kijken wat het CJIB voor hen kan betekenen, maar zeker ook wat zij het CJIB te bieden hebben. “Kom en ontdek, wordt verrast en ga rijker naar huis, voorbereid op een toekomst die al heel dichtbij is”, aldus de organisatie van het event.

Hoofdspreker van het event is ir. Bruno Fabre MCA. Fabre is afgestudeerd in Kunstmatige Intelligentie, Neuro Linguïstiek Programmeren. Daarnaast is hij getraind door de Iceman Wim Hof en geleerde in Human Energetics. Hij is de eigenaar van The Bright ID, een strategisch consultancybureau dat trends onderkent en continu voorloopt op maatschappelijke transformaties. Tevens is Bruno auteur van ‘Bankroots in 2020’, ‘De Sweetching-trilogie’ en het boek ‘Hoe versla ik de Robot’, dat in 2018 zal verschijnen.

Klik hier voor het programma en aanvullende informatie