Bijdrage gevraagd: Duurzaam data delen in de energietransitie

Op 10 november a.s. organiseren we vanuit Samenwerking Noord het evenement ‘Duurzaam data delen in de energietransitie’. Deze bijeenkomst begint om 15.15 uur en wordt afgesloten met een netwerkbuffet. 

Collega’s van Gasunie en New Nexus hebben hiertoe het initiatief genomen en vanuit de kennisnetwerken Data Science en Artificial Intelligence van Samenwerking Noord wordt dit event mede-georganiseerd.  

Het doel is om data professionals bijeen te brengen die hun praktijk delen en met elkaar scenario’s verkennen voor nieuwe stappen en eventuele samenwerking in de energietransitie. Onderdeel van het programma zijn interessante keynotes en break out sessies, maar co-creatie en netwerkvorming zijn zeker zo belangrijk.   

Ben je vanuit jouw organisatie al actief bezig met data en heb je concrete ideeën voor het gebruik van data bij de uitdagingen in de energietransitie? Wil je je verhaal laten zien en/of andere partijen vragen zich aan te sluiten? We bieden je graag het podium voor het houden van een posterpresentatie tijdens het evenement.  

Voor aanmelding of meer informatie kun je terecht bij: 

Wijnand Aalderink
Programmamanager Samenwerking Noord

w.aalderink@samenwerkingnoord.nl 
06-53704821